Compatibilitate Bou-Cainele dupa zodiacul chinezesc

Written By NIKE B. on miercuri, 16 ianuarie 2013 | 07:58Compatibilitate Bou-Cainele

Relaţii generale

Cu toate că Boul şi Cîinele îşi admiră reciproc firile deschise, sincere, loiale, între ei se produc dese ciocniri din cauza opiniilor şi personalităţilor lor diferite. Cîinele poate să aibă resentimente faţă de Bou, din cauza atitudinii dominatoare a acestuia, iar Boul nu este prea încîntat de idealismul Cîinelui.
Şi relaţiile lor de muncă se pot dovedi dificile. Boul este ambiţios, tenace, dornic să dea tot ce este mai bun din capacităţile sale. Din această cauză, îşi cam pierde răbdarea cînd vede cîte probleme inutile îşi face Cîinele care, uneori, are tendinţa să fie un mare pesimist. De asemenea, Boul nu împărtăşeşte idealismul Cîinelui şi nici nu-i aprobă generozitatea excesivă, din cauza căreia acesta din urmă este risipitor. Pe de altă parte, Cîinele s-ar putea să nu suporte atitudinea autoritară şi intransigentă a Boului. Dacă sînt obligaţi să lucreze împreună, relaţiile lor nu se vor baza nici pe încredere reciprocă, nici pe înţelegere.In dragoste şi căsnicie

In dragoste şi în căsnicie, relaţia Bou-Cîine este provocatoare, dar nu imposibilă.
Amîndoi au o calitate importantă: loialitatea. De aceea, fiecare dintre ei va fi devotat partenerului său. Cîinele este încîntat de firea încrezătoare şi hotărîtă a Boului, apreciindu-i totodată şi sinceritatea, datorită căreia acesta este un om pe cuvîntul căruia se poate baza în totalitate. Similar, Boul preţuieşte sentimentalismul, discreţia şi sprijinul pe care i-1 acordă Cîinele.
Dar, practicul, raţionalul Bou, care se află întotdeauna cu picioarele pe pămînt, s-ar putea să nu fie în permanenţă spontan, aşa cum l-ar vrea Cîinele. Oricum, dacă amîndoi sînt pregătiţi să facă un efort, este posibil să aibă o legătură serioasă, bazată pe sentimente profunde. Agitatul Cîine ar putea trage foloase de pe urma firii încrezătoare a Boului. Pe de altă parte, Boul, la rîndul lui, ar avea o influenţă pozitivă asupra partenerului său, lărgindu-i sferele de interes şi determinîndu-1 să fie mai sociabil. Amîndoi dau o mare importanţă vieţii de familie, în cazul în care au copii, vor afecta mult timp şi vor consuma multă energie pentru a-i creşte.


Relaţie dificilă, dar fructuoasă, în caz de reuşită

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu