Compatibilitate Bou dupa zodiacul chinezesc

Written By NIKE B. on miercuri, 16 ianuarie 2013 | 05:20


Compatibilitate Bou

Caracteristici de bază:


Hotărît, mînat de o puternică voinţă, ambiţios, prudent, răbdător, încăpăţînat.

In dragoste şi căsnicie

Loial, grijuliu, demn de toată încrederea.

Fie că este pus să are ogorul, fie că este înhămat la o căruţă, boul este puternic şi disciplinat. Cel de-al doilea semn al zodiacului chinezesc este guvernat de echilibru, tenacitate, calm, organizare. Deşi boul vă poate părea rezervat, el este şi decis şi perseverent.
Cei născuţi sub acest semn zodiacal privesc viaţa cu precauţie şi şi-o organizează metodic. Orice Bou îşi plănuieşte activităţile cu grijă. Nu-i plac schimbările, ideile prea novatoare şi nici şiretlicurile. El este genul de om care se află cu picioarele pe pămînt. Chiar dacă, uneori, 11 cam lipseşte tactul, cei cu care intră în contact ştiu măcar Pe ce poziţie se află.Boul este un ins metodic, muncitor, deseori singuratic, îi place să-şi facă treaba doar după cum doreşte el, dar, fiind pretenţios, calitatea pe care o obţine este extraordinar de bună. Totodată, trebuie specificat că Boul preferă să se specializeze într-un anumit domeniu, ca să-şi concentreze atenţia într-o singură direcţie, nu să şi-o împrăştie spre o gamă largă de activităţi.
Femeile Bou sînt persoane practice. Perfect conştiente de responsabilităţile pe care le au, îşi susţin partenerii de viaţă şi copiii. Le place foarte mult să se ocupe de casă. Deseori, ele îi uimesc pe cei din jur cu talentele lor gospodăreşti.
Bărbaţii Bou sînt tăcuţi, dar încrezători în puterile lor. Nu la fel de comunicativi ca bărbaţii născuţi sub alte semne zodiacale, însă au minte ascuţită şi voinţă de fier.
Boul are şi slăbiciuni. Fiind încăpăţînat şi intransi­gent, schimbările îl fac inadaptabil. De asemenea, el poate avea prejudecăţi sau poate fi inflexibil şi intolerant. în plus, cîteodată îşi iese din fire dar, din fericire, se întîmplă foarte rar să aibă izbucniri violente, înspăimîntătoare pentru cei din jur.

Personalităţi născute în zodie:

Johann Sebastian Bach, Charlie Chaplin, Dustin Hoffman, Anthony Hopkins, Napoleon, Diana -Prinţesă de Wales.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu