Compatibilitate Bou-Şarpe dupa zodiacul chinezesc

Written By NIKE B. on miercuri, 16 ianuarie 2013 | 06:41Compatibilitate Bou-Şarpe

Relaţii generale

Avînd destul de multe caracteristici comune, în general, relaţiile dintre Bou şi Şarpe sînt bune. Amîndoi sînt liniştiţi, rezervaţi, fiecare se simte bine în compania celuilalt. Au încredere unul în altul, se înţeleg reciproc, fiecare dintre ei va exercita o influenţă pozitivă asupra prietenului său. Boul admiră chibzuinţă Şarpelui. Şarpele consideră că firea grijulie, încrezătoare şi hotărîtă a Boului merită să fie preţuită la adevărata sa valoare.
Ei pot lucra bine împreună. Amîndoi sînt ambiţioşi, amîndoi vor să-şi folosească pe cît posibil talentele remarcabile cu care sînt dotaţi. Şarpele îl stimează pe Bou, în special datorită tenacităţii, voinţei şi fermităţii lui. Boul apreciază simţul de afaceri al Şarpelui şi ideile sale originale. Au încredere unul în altul şi se respectă reciproc. Dacă sînt colegi de serviciu, trebuie să ştie că semnele lor zodiacale le oferă o colaborare menită succesului.In dragoste şi căsnicie


Se întîmplă deseori ca Boii să se simtă atraşi de Şerpi. Dacă ei sînt uniţi prin dragoste sau căsătorie, formează o pereche potrivită.
Boul admiră foarte mult discreţia, chibzuinţă, gusturile rafinate şi umorul Şarpelui. In plus, este captivat de farmecul lui magnetic.
Şarpele nu apreciază numai firea practică a Boului, ci şi faptul că acesta este un partener de nădejde, în care poate avea deplină încredere. Boul munceşte din greu, este hotărît şi ambiţios. Ştie ce vrea de la viaţă. Or, o asemenea atitudine impresionează un Şarpe care este stăpînit de o ambiţie la fel de mare.
Boul fiind un gospodar extraordinar, Şarpele preferă deseori să lase în seama acestuia deciziile şi aranjamentele casnice, el ocupîndu-se, în schimb, de problemele financiare ale familiei. Mai exact, ei obişnuiesc să lucreze în echipă.
Este posibil ca amîndoi să aprecieze artele - în special muzica şi literatura. De asemenea, s-ar putea ca şi Boul şi Şarpele să adore activităţile în aer liber. Dacă au copii, sînt părinţi grijulii, responsabili.

Pereche excelenta, împlinita

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu