Compatibilitate Sobolan-Caine dupa zodiacul chinezesc ~ Compatibilitate dupa Zodiacul Chinezesc

Postare prezentată

Zodiacul chinezesc – Șobolanul 2024

Zodiacul chinezesc – Sobolanul 2024 2024 este Anul Chinezesc al Dragonului de Lemn și, potrivit tradiției astrologice chinezești, Șobol...

Zodiacul Chinezesc 2024

luni, 14 ianuarie 2013

Compatibilitate Sobolan-Caine dupa zodiacul chinezesc


Compatibilitate Sobolan-Caine

Relaţii generale

Şobolanului, plăcîndu-i compania Cîinelui şi invers, cei doi pot deveni prieteni destul de buni. Şobolanul îl admiră pe Cîine pentru loialitatea lui şi încrederea pe care i-o inspiră; Cîinelui îi place firea sociabilă, expansivă a Şobolanului. Ei doi pot petrece o mulţime de ore fericite de conversaţie mondenă cu interesante schimburi de păreri.
Dacă lucrează împreună, este posibil să nu cadă întotdeauna de acord, însă asta nu înseamnă că nu va continua, fiecare dintre ei, să beneficieze de potenţialul creator al celuilalt. Totuşi, Cîinele, nefiind la fel de materialist ca Şobolanul, s-ar putea să fie deranjat de oportunismul colegului său. Similar, economul Şobolan poate ajunge la disperare din cauza Cîinelui, care este cam risipitor. Dar reconcilierea este posibilă. Cîinele are multe de cîştigat datorită firii încrezătoare şi întreprinzătoare a Şobolanului, avînd totodată o influenţă pozitivă asupra stilului de lucru al acestuia din urmă, deoarece este ordonat, metodic şi disciplinat.



In dragoste şi căsnicie

Şi Şobolanul şi Cîinele au calităţi demne de toată admiraţia partenerului. De aceea, relaţiile amoroase dintre ei pot fi cît se poate de bune. Şobolanul admiră foarte mult loialitatea Cîinelui. Ştiind că se poate baza în totalitate pe el, îi ia în seamă sfaturile, considerîndu-1 foarte potrivit pentru temperarea impulsivităţii sale! Pe de altă parte, Cîinele este peste măsură de încîntat de firea prietenoasă, sociabilă, iubitoare a Şobolanului. Ingeniosul Şobolan îi inspiră încredere, scăpîndu-1 de veşnicile lui temeri şi nelinişti.
Amîndoi sînt romantici şi pătimaşi. In afară de asta, amîndoi acordă o mare importanţă căminului lor. Fiecare se străduieşte să adauge un strop de confort în locuinţa care, datorită puternicelor lor legături de familie, va fi plină, probabil, de obiecte vechi, moştenite din moşi-strămoşi, de amintiri din copilărie şi de alte mărunţişuri care le trezesc nostalgii.
Pot apărea însă şi unele probleme. Şobolanul este econom, atent cu banii, în timp ce Cîinele, din punctul de vedere al partenerului său, este peste măsură de generos. Pe deasupra, plăcîndu-i schimbările şi provocările, s-ar putea ca Şobolanul să nu-şi găsească astîmpărul. Or, Cîinele apreciază armonia, uniformitatea, planificarea atentă.
Dacă pot trece peste aceste diferende, Şobolanul şi Cîinele au parte de o viaţă liniştită, împlinită.

Pereche potrivită

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Statistici T5

Horoscop Urania Facebook