Compatibilitate Sobolan-Cal dupa zodiacul chinezesc

Written By NIKE B. on luni, 14 ianuarie 2013 | 15:15


Compatibilitate Sobolan-Cal

Relaţii generale

Atît Şobolanul, cît şi Calul sînt expansivi, sociabili. De aceea, în general, se simt bine împreună, dar numai pentru o perioadă scurtă de timp. Altfel, temperamentele lor diferite îi vor determina, pînă la urmă, să ajungă la tot felul de conflicte. Rareori se întîmplă ca Şobolanul să lege o prietenie durabilă cu un Cal. Amîndoi au voinţe puternice şi opinii clare, pe care şi le susţin cu încăpăţînare, caracteristică ce poate duce la ciocniri. Fiecăruia dintre ei îi este greu să-1 înţeleagă pe celălalt. în general, relaţiile dintre Şobolan şi Cal nu sînt prea bune.
Apar probleme, atunci cînd Şobolanul şi Calul lucrează împreună, deoarece amîndoi tind să domine, să preia conducerea. Nu au încredere unul în celălalt. Calul are senzaţia că Şobolanul este prea strîns la pungă şi prea viclean şi îi lasă impresia că încheie înţelegeri tainice cu clienţii lor; Şobolanul îl consideră pe Cal impulsiv, nerăbdător şi irascibil. Rareori ajung să fie de acord. Spiritele lor independente, competitive nu-i avantajează. O astfel de combinaţie este nepotrivită. împreună nu fac o echipă de succes.In dragoste şi căsnicie

S-ar putea ca Şobolanul şi Calul să se îndrăgostească puternic unul de celălalt, datorită firii lor romantice şi pătimaşe. Calul este sedus de farmecul irezistibil al Şobolanului; Şobolanul, de acel vino-ncoa, deosebit al Calului şi de pofta lui nestăvilită de viaţă. în prima fază a relaţiei lor, ei se distrează nemaipomenit de bine împreună.
Dar situaţia se va degrada rapid. Şi unul şi celălalt sînt încăpăţînaţi şi fermi. Amîndoi egoişti, amîndoi vor să domine. Şobolanul, fire deschisă, îşi exprimă fără înconjur părerile, astfel va reuşi să-1 enerveze uşor pe irascibilul Cal.
Probleme pot apărea şi din cauza banilor. Şo­bolanul, fiind econom, vrea în permanenţă să deţină controlul finanţelor casei. El îl consideră pe Cal risipitor şi excesiv de generos, în timp ce Calul crede că Şobolanul este un materialist, peste măsură de strîns la pungă.

Relaţie dificilă, cu turbulenţe

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu