Compatibilitate Sobolan-Cocos dupa zodiacul chinezesc

Written By NIKE B. on luni, 14 ianuarie 2013 | 15:32


Compatibilitate Sobolan-Cocos

Relaţii generale

Deşi Şobolanul şi Cocoşul sînt sociabili şi întreprinzători, nu se înţeleg bine unul cu altul. Şobolanul nu suportă vanitatea şi egoismul Cocoşului; Cocoşul consideră că Şobolanul este oportunist şi şmecher. Nici unul dintre ei nu are prea multă încredere în celălalt. Amîndoi îşi exprimă părerile pe şleau, or sinceritatea, dusă pînă dincolo de limitele permise, va distruge orice legătură amicală dintre ei, în cazul în care aceasta a reuşit să se închege.
Şobolanul şi Cocoşul nu lucrează bine împreună. Cocoşul, foarte organizat, îşi planifică activităţile pînă la cel mai nesemnificativ detaliu, în timp ce Şobolanul este recunoscut pentru modul în care profită de situaţii, bazîn-duse, în mare măsură, pe farmecul şi inventivitatea lui. în consecinţă, el consideră că asupra sa Cocoşul are o influenţă nefastă, reducîndu-i posibilităţile de mişcare. Cocoşului îi displace oportunismul Şobolanului. Combinaţia dintre ei este nefericită. O astfel de echipă de lucru nu dă rezultate bune.In dragoste şi căsnicie

Iniţial, între Şobolan şi Cocoş poate apărea o puternică atracţie. Amîndurora le place să ducă o viaţă socială activă, amîndoi sînt petrecăreţi, amîndoi adoră conversaţiile. în primele faze ale relaţiei lor, se distrează bine împreună, fiind, fiecare dintre ei, vrăjit de calităţile celuilalt. Dar perspectivele pe termen lung nu sînt prea încîntătoare. Dacă vor să rămînă împreună, amîndoi trebuie să facă retuşuri majore atitudinii pe care o au unul faţă de altul.
Deşi este posibil ca interesele lor să coincidă, trăsăturile diferite de caracter duc la conflicte. Avînd amîndoi personalităţi puternice, fiecare vrea să acţioneze după cum îl taie capul. Fiecare va încerca să-1 conducă pe celălalt, să se impună. Cocoşul este precis, ordonat, bine organizat; Şobolanul preferă să trăiască de azi pe mîine. Din cauza aceasta, apar discuţii contradictorii, chiar certuri, în timpul cărora se critică reciproc.

Relaţie dificilă, cu turbulenţe

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu