Compatibilitate Sobolan-Dragon dupa zodiacul chinezesc

Written By NIKE B. on luni, 14 ianuarie 2013 | 14:50


Compatibilitate Sobolan-Dragon

Relaţii generale

Şobolanul şi Dragonul se înţeleg extrem de bine. Amîndoi sînt plini de viaţă, deschişi, sociabili, motiv pentru care se plac. Au o mulţime de subiecte de interes comun, mare încredere unul în altul şi se înţeleg reciproc. Se întîmplă, deseori, ca Şobolanul şi Dragonul să devină prieteni apropiaţi. Legăturile lor pot dura chiar şi o viaţă întreagă.
Echipa de lucru formată dintr-un Şobolan şi un Dragon se poate bucura de un succes considerabil. Amîndoi sînt ambiţioşi, antrenanţi, muncitori şi fiecare dintre ei apreciază talentele celuilalt. Dragonul îl preţuieşte pe Şobolan, în special pentru abilitatea cu care ştie să profite de împrejurările favorabile şi pentru felul în care se descurcă în domeniul relaţiilor cu oamenii. Şobolanul, la rîndul lui, îl place pe Dragon pentru firea sa încrezătoare şi fermitate. Cei doi se bazează unul pe altul şi se susţin reciproc, formînd, în afaceri, o echipă formidabilă, de mare succes.In dragoste şi căsnicie

Şobolanul formează cu Dragonul o pereche extraordinară în dragoste şi căsnicie, ei puhnd fi foarte fericiţi împreună.
Şobolanul admiră enorm firea încrezătoare, hotărîtă şi cinstită a Dragonului, considerînd totodată că acesta îi oferă, datorită vitalităţii sale, o companie foarte plăcută.
La fel, Dragonul îl place pe Şobolan pentru farmecul şi comunicativitatea, inventivitatea şi adaptabilitatea atît de caracteristice acestuia.
Amîndoi fiind pătimaşi şi senzuali, se iubesc din tot sufletul. Atracţia fizică dintre ei este puternică. De asemenea, se distrează bine împreună. Amîndoi sînt foarte sociabili, amîndoi iubesc distracţiile şi călătoriile. Pun mare preţ pe viaţa de familie, iar, în cazul în care au copii, sînt părinţi tandri şi atenţi.

Pereche foarte potrivită

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu