Compatibilitate Sobolan dupa zodiacul chinezesc

Written By NIKE B. on luni, 14 ianuarie 2013 | 09:21Compatibilitate Sobolan


Caracteristici de bază:
Incîntător, sociabil, inventiv, isteţ, ambiţios, îndemînatic.

In dragoste:
Romantic, atent, afectuos. Greu îi poţi rezista.
Şobolanul s-ar putea să nu fie cea mai atrăgătoare fiinţă, dar este inventiv, inteligent şi iute. Cum sînt şi cei născuţi sub acest prim semn chinezesc.
întotdeauna şarmant, el are un comportament prietenos, sociabil. în plus, el este un bun cunoscător al naturii umane, ştie cum să-i facă pe cei din jurul său să se simtă la largul lor, motiv pentru care se bucură de popularitate. Se dă în vînt după viaţa de societate. îi place să participe la petreceri şi reuniuni mondene, apreciază viaţa de lux. Pe de altă parte, unii Şobolani pot fi îndemînatici, şmecheri, ambiţioşi. Deosebit de activi, aceştia caută în permanenţă o ocupaţie; unul dintre principalele lor ţeluri în viaţă este îmbunătăţirea continuă a propriilor condiţii de trai.
Şobolanului îi place intimitatea. Din acest motiv nu acceptă să se bage nimeni în treburile sale. Şobolanul este un supravieţuitor - nu se dă bătut nici atunci cînd evenimentele îi sînt complet potrivnice. Mai mult decît atît, caută întotdeauna o nouă provocare.Fiind sociabil, Şobolanul preţuieşte relaţiile, îşi face uşor prieteni, îşi susţine partenerii. Vrea să aibă o familie mare, unită, este un părinte drăgăstos şi grijuliu. Sfera lui de interes este foarte largă. Dînd totodată dovadă de o imaginaţie bogată, îşi încurajează copiii să-şi dezvolte talentele, fără însă a-i scăpa din mînă, deoarece este un om căruia îi place disciplina.
Femeia Şobolan este expansivă, plină de viaţă dar, oricît de ocupată ar fi sau oricît de mult succes ar avea, pentru ea, familia se află întotdeauna pe primul loc.
Bărbatul Şobolan este încrezător în forţele proprii şi agreabil. Nu uitaţi însă, în spatele farmecului lui se ascunde o minte foarte ascuţită.
Şobolanul este primul semn din zodiacul chinezesc. Cu şarmul şi firea sa deschisă, orice Şobolan se bucură de popularitate şi de respectul celor din jur.

Personalităţi născute în zodie:
Lauren Bacall, Kenneth Branagh, Marlon Brando, Charlotte Bronte, Richard Nixon, William Shakespeare.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu