Compatibilitate Sobolan-Porc dupa zodiacul chinezesc

Written By NIKE B. on luni, 14 ianuarie 2013 | 15:41


Compatibilitate Sobolan-Porc

Relaţii generale

Şobolanul şi Porcul au o mulţime de interese comune. De aceea, se întîmplă deseori ca ei să devină prieteni apropiaţi, loiali unul altuia. Amîndoi sînt exuberanţi şi comunicativi, amîndoi apreciază viaţa de lux. Le place să-şi petreacă timpul împreună. De multe ori, împărtăşesc puncte de vedere similare. în general, relaţiile dintre ei sînt foarte bune.
Dacă devin colegi de birou sau parteneri de afaceri, Şobolanul şi Porcul pot repurta multe succese. Amîndoi muncesc cu asiduitate şi amîndoi au flerul necesar unor buni manageri. Porcul îl apreciază pe Şobolan pentru dexteritatea cu care detectează împrejurările favorabile şi datorită talentului lui de a dezvolta ideile. Şobolanul îl place pe Porc deoarece se pricepe să facă comerţ şi să scoată bani de unde nu te aştepţi. în cazul în care Şobolanul nu va încerca să profite de firea încrezătoare a Porcului, ei vor forma o echipă de lucru excelentă, care se va bucura de mari succese.In dragoste şi căsnicie

Forţa de atracţie care se manifestă între Şobolan şi Porc este considerabilă. Drept urmare, ei pot forma un cuplu fericit. Amîndoi sînt pătimaşi şi senzuali, de aceea puternica forţă de atracţie dintre ei este în special de natură sexuală.
Amîndoi dau o mare importanţă casei şi familiei lor de care sînt foarte ataşaţi. Sînt părinţi grijulii, iubitori, care îşi acordă mult timp şi energie aranjării şi păstFării locuinţei. O mobilează după gusturile amîndurora, însă casa le poate deveni rapid arhiplină deoarece, cu indulgenţa Porcului şi firea rapace, strîngătoare a Şobolanului, s-ar putea să se trezească că spaţiul nu le mai ajunge să-şi depoziteze toate achiziţiile.
»
Bazîndu-se pe calităţile ambilor soţi, cuplurile Şobolan-Porc pot cîştiga destul de bine, aşa că, în general, ele nu au probleme financiare. De aceea, aceste cupluri se bucură de un standard ridicat de viaţă.

Pereche excelentă

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu