Zodiacul chinezesc – Calul 2014 ~ Compatibilitate dupa Zodiacul Chinezesc

Postare prezentată

Zodiacul chinezesc – Șobolanul 2024

Zodiacul chinezesc – Sobolanul 2024 2024 este Anul Chinezesc al Dragonului de Lemn și, potrivit tradiției astrologice chinezești, Șobol...

Zodiacul Chinezesc 2024

marți, 3 iunie 2014

Zodiacul chinezesc – Calul 2014

Zodiacul chinezesc – Calul 2014


Anii Calului: 1906, 1918, 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002;

Persoanele care se nasc in aceasta perioada sunt foarte atente si prietenoase si au o fire foarte optimista. In general nu le place foarte mult sa se ascunda si poti fi sigur ca nu este genul de persoana care se preface. Pentru el nu exista prefacatorie si nu judeca niciodata pe nimeni.Au o natura foarte altruista si foarte mult bun simt, ceea ce ii face sa dea un exemplu foarte bun pentru toata lumea din jurul lor. Este foarte prietenos si gata sa se puna tot timpul la dispozitia persoanelor care au nevoie de un sprijin. Sunt practici si realisti si gata sa dea tot timpul un sfat la nevoie. Le place foarte mult sa vorbeasca si au un caracter foarte nobil.


Este o persoana de moda veche in ceea ce priveste principiile si pentru el sunt foarte importante onoarea, sinceritatea si loialitatea. Sunt foarte entuziasti in legatura cu atributiile lor si le place sa isi traiasca viata intr-un fel foarte original. Chiar daca in aparenta prefera foarte mult libertatea, in realitatea sunt foarte dependente de persoanele pe care le iubesc. Au un aspect de oameni foarte puternici, insa in interiorul sufletelor lor sunt de fapt niste persoane foarte timide. Le plac foarte mult glumele si apreciaza foarte mult persoanele cu simtul umorului. Sunt capabili sa conduca foarte bine si motiveaza foarte usor persoanle care sunt in jurul lor. Nu sunt capabili sa minta si nu exista nimic ascuns in actiunile lor. Sunt niste persoane sarmante si intelepte si au o inima de aur. Sunt gazde perfecte si sunt gata sa isi deschida usa pentru toti prietenii lor.


Dragoste

Nu întâmpini nici o dificultate, dar nici nu ai parte de vreo fericire supremă la capitolul iubire. Totul merge bine, fără prea multe evenimente importante. Dacă eşti singură, astrele îţi promit o perioadă de complicitate şi stabilitate care te poate ajuta să îţi găseşti jumătatea sau măcar să întâlneşti persoane noi şi interesante.


Carieră Va fi probabil, mai greu decât deobicei, să armonizezi dorinţele personale cu schimbările din cariera ta. Ai parte de noi oportunităţi la muncă, dar te confrunţi cu mici probleme în a profita de ele. Nu mai ezita şi încearcă să ţi cont şi de părerile colegilor de muncă.
Sănătate Astrele te fac să te simţi mai fragilă decât deobicei. Nu rişti vreo boală gravă dar te vei fi mai puţin energică decât deobicei. Un nou program de fitness sau acupunctură te poate ajuta să te pui rapid pe picioare! Bani
La capitolul financiar, stelele te protejează şi te salvează de dificultăţi. Atenţie totuşi să nu depăşeşti bugetul permis sau să te arunci în vreo investiţie riscantă. Totul ţine de precauţie şi de intuiţia ta în această perioadă.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Statistici T5

Horoscop Urania Facebook