Zodiacul chinezesc – Sarpele 2015 ~ Compatibilitate dupa Zodiacul Chinezesc

Postare prezentată

Zodiacul chinezesc – Șobolanul 2024

Zodiacul chinezesc – Sobolanul 2024 2024 este Anul Chinezesc al Dragonului de Lemn și, potrivit tradiției astrologice chinezești, Șobol...

Zodiacul Chinezesc 2024

sâmbătă, 12 septembrie 2015

Zodiacul chinezesc – Sarpele 2015

Zodiacul chinezesc – Sarpele 2015


Anii Sarpelui: 1905, 1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001;

Indiferent cat de profund incerci sa fii, nu vei putea sa fii la fel de bun ca un Sarpe. Ei sunt ganditorii zodiacului si le place foarte mult sa aiba ocazia sa filozofeze. Insa fac acest lucru intr-un fel mai putin obisnuit, deoarece in general au parte de foarte multa intuitie. Au puteri extraordinare si cunostinte spirituale pe care doar foarte putini oameni le au.Cateodata par ca nu fac nimic, insa sub acest aspect, ei ascund de fapt adevarul ca ei gandesc tot timpul intr-un mod foarte profund. Serpii sunt foarte interesati de stiintele oculte si de spiritualitate. Viata lor zilnica este destul de obisnuita, insa personalitatea lor se schimba foarte mult in momentul in care li se cere parearea intr-o probleme spirituala. In general vorbesc foarte putin, insa stau tot timpul atenti si prefera sa asculte foarte mult.


Sunt foarte buni in momentul in care este nevoie sa lucreze in cercetare. In general par lenesi, insa adevarul este ca ei prefera foarte mult sa gandeasca, si actioneaza destul de lent. Se misca in general foarte incet, insa in momentul in care vad o solutie care ii intereseaza se misca foarte repede sa o prinda, la fel ca si animalul care le denumeste zodia. Problema lor este ca nu stiu intotdeauna foarte clar ceea ce vor si de aceea in anumite momente au tendinta sa reactioneze sub impulsul primului moment. Ei sunt capabili sa iti ofere un raspuns foarte bun in momentul in care ai anumite probleme. Sunt foarte curiosi si se preocupa mai mult de problemele spirituale decat de cele materiale. Sunt foarte morali si au niste reguli foarte stricte peste care trec foarte greu. Este foarte greu sa intri in adancurile sufletului si a gandirii lor si tot timpul lasa impresia ca au cate ceva de ascuns. Sunt destul de individualisti si nu fac foarte bine fata problemelor care el apar in cale.


Dragoste

Optimismul care vă caracterizează vă ajută să faceţi haz de necaz și să depășiţi orice obstacol. Totuși, ar fi bine să nu vă consideraţi superiori nimănui și să nu luaţi pe nimeni în derâdere. Vă doriţi cu ardoare să cuceriți o persoană? Veţi reuși să o aveţi la degetul cel mic. Singuri? O întâlnire decisivă vă va schimba viaţa. În cuplu, se sparge monotonia și visele amoroase devin realitate. Se reaprinde flacăra care abia mai pâlpâia. Veţi experimenta dragostea adevărată, dincolo de real.



Carieră E scris în stele să fiţi în centrul atenţiei oamenilor importanţi și să fiţi promovaţi. De aici și invidiile și bârfele stârnite în jur. Fiţi atenţi cu cine și ce discutaţi! Cu precauţie și răbdare, eforturile voastre vor fi răsplătite din plin.
Sănătate În general, toate bune. Numai că oboseala își va pune amprenta asupra stării nervoase. Veţi fi ușor irascibili și instabili. Afecţiunile cronice se vor ameliora de la sine. Vara, e posibil să apară balonări și indigestii, așa că se va impune o dietă. Nu săriţi peste micul-dejun. Atenţie la posibile intoxicaţii, la finele anului! Bani Se întrevăd câștiguri neașteptate. Acestea vă vor permite să transformaţi în realitate vise vechi. Totuși, nu „intraţi” în banii puși deoparte și nu faceţi cheltuieli inutile. Vă puteţi încerca norocul la pariuri sau la cazinouri, în iulie.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Statistici T5

Horoscop Urania Facebook