Zodiacul chinezesc – Sarpele 2019 ~ Compatibilitate dupa Zodiacul Chinezesc

Postare prezentată

Zodiacul chinezesc – Șobolanul 2024

Zodiacul chinezesc – Sobolanul 2024 2024 este Anul Chinezesc al Dragonului de Lemn și, potrivit tradiției astrologice chinezești, Șobol...

Zodiacul Chinezesc 2024

miercuri, 2 ianuarie 2019

Zodiacul chinezesc – Sarpele 2019

Zodiacul chinezesc – Sarpele 2019


Șarpele este un maestru cuceritor de inimi. Așa cum a încântat-o pe Eva din vechime, tot așa reușește să-i facă pe cei din jur să-și piardă capul. Rafinat, amuzant și seducător, Șarpele strălucește în societate cu inteligența și spiritul său.Înțelepciunea Șarpelui este proverbială, iar filozofia lui de viață este aparte. Intuitiv și lucid în toate situațiile, devine rezervat în conversații. Preferă să tacă mai tot timpul și să-și țină gândurile pentru el. Totuși, dacă se abordează un subiect abstract, nu ezită să se exprime, uimindu-și și seducându-și audiența cu cunoștințele sale.Șarpele este o ființă cu sânge rece. Îi face plăcere să se implice în intrigi și combinații, dar își rezervă lungi perioade de timp pentru leneveală.Este capabil să rezolve în câteva ore ceea ce altora le-ar lua zile întregi. Când se apucă de treabă, Șarpele este teribil de eficient – mai ales când lucrează singur și în propriul său ritm, așa cum îi place. Se mișcă mai repede decât ceilalți, pentru că știe cum să se strecoare printre și peste obstacole, ca un… șarpe în iarbă.Daca n-ar fi și veninos, Șarpele n-ar mai fi un șarpe adevărat. Își atacă inamicii cu comentarii mușcătoare și nu îi lasă în pace până nu și-a satisfăcut setea de răzbunare. Este un dușman de temut, așa că e mult mai bine să te străduiești să ți-l faci prieten.






Șarpelui îi place să-și rezolve singur problemele, în ritmul lui propriu, diferit de al celor din jur.Este un negociator subtil și nu-l deranjează să aibă de-a face cu parteneri redutabili. Are calmul și resursele interioare necesare pentru a obține ceea ce vrea în toate împrejurările.Șarpele nu se teme de responsabilități, iar punctul său forte este eficiența. Fără risipă de efort și fără vorbă lungă, analizează situația și o sintetizează așa cum numai el știe. Apoi, după ce a stabilit ce are de făcut, merge drept la țintă. Are, însă, un mare defect: nu suportă eșecul. Ce să-i faci, este și orgolios!Șarpelui îi plac banii, dar numai pentru ceea ce poate obține cu ajutorul lor. Nu încape îndoială că își dorește un trai îndestulat, confortabil.Va cheltui bucuros o mulțime de bani pentru un obiect de artă sau pentru o călătorie în țările calde, dar nu se înghesuie să cumpere bunuri de mare utilitate, ca o mașină de spălat sau un automobil.Șarpele nu e deloc strâns la pungă sau econom. Din fericire pentru el, se pricepe la afaceri și știe să-și aleagă colaboratorii și să se asocieze cu oameni care îl vor ajuta să facă bani fără multă bătaie de cap.





O dată ce și-a hipnotizat victima, Șarpele se arată senzual, pasional și foarte posesiv. Este o fire dominatoare și nu va ezita să-i ceară partenerului să-i satisfacă toate dorințele.Deși este gelos, Șarpele nu este foarte stabil și nici fidel. Îi place să seducă orice victimă care îi iese în cale, fie și numai ca să se asigure că nu și-a pierdut puterea de seducție. Arma lui favorită sunt discuțiile despre psihanaliza freudiană, pentru a-și încânta viitoarea cucerire cu un curent subtil de sugestii erotice.Pentru a seduce un Șarpe, trebuie să te arăți inteligent și senzual, să îl admiri necondiționat și să fii pătimaș.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Statistici T5

Horoscop Urania Facebook