Zodiacul chinezesc – Boul 2020 ~ Compatibilitate dupa Zodiacul Chinezesc

Postare prezentată

Zodiacul chinezesc – Șobolanul 2024

Zodiacul chinezesc – Sobolanul 2024 2024 este Anul Chinezesc al Dragonului de Lemn și, potrivit tradiției astrologice chinezești, Șobol...

Zodiacul Chinezesc 2024

sâmbătă, 2 mai 2020

Zodiacul chinezesc – Boul 2020

Zodiacul chinezesc – Boul 2020


Anul Șobolanului de Metal se anunță prosper pentru tine și ai putea pune un ban serios deoparte pentru zile negre. Câștigurile și dezvoltarea carierei sunt avantajate, iar tu reușești să te pui în valoare mai bine decât de obicei. Concentrează-ți forțele spre planul profesional și nu vei regreta!

Te asociezi mai ușor, găsești susținători, oameni care să te consilieze, cu care să faci echipă. De asemenea, ai șanse sporite să îți negociezi un salariu mai mare, să fii promovat, să devii lider al unei echipe. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, anul acesta găsești ceea ce îți dorești și cu un salariu nesperat de bun.

În plan sentimental, dacă relația ta a fost foarte instabilă sau frământată de conflicte, în ultimii ani, sub energia Șobolanului de Metal poți redresa lucrurile. Ești convingător, împăciuitor, deschis spre compromis, ceea ce ajută mult la îmbunătățirea relației cu perechea de viață. Dacă ești celibatar, în căutarea iubirii, ia lucrurile ușor și ai răbdare pentru că relațiile amoroase se înfiripă mai greu. E posibil ca ceea ce debutează ca o frumoasă prietenie să se transforme de-a lungul anului într-o poveste romantică. Se spune însă că bărbații născuți în anul Bivolului își vor găsi mai ușor pereche decât femeile, în anul Șobolanului de Metal.





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Statistici T5

Horoscop Urania Facebook