Zodiacul chinezesc – Capra 2020 ~ Compatibilitate dupa Zodiacul Chinezesc

Postare prezentată

Zodiacul chinezesc – Șobolanul 2024

Zodiacul chinezesc – Sobolanul 2024 2024 este Anul Chinezesc al Dragonului de Lemn și, potrivit tradiției astrologice chinezești, Șobol...

Zodiacul Chinezesc 2024

sâmbătă, 2 mai 2020

Zodiacul chinezesc – Capra 2020

Zodiacul chinezesc – Capra 2020


Anul Șobolanului de Metal este bun pentru cei născuți în anul Oii, mai ales în plan financiar. Câștigi cu mai multă ușurință bani, sprijin financiar și poți avea parte și de un bonus, de un premiu, de bani care vin spre tine fără efort. În plus găsești și curajul, dar și înțelepciunea necesare pentru investiții, pentru a-ți dezvolta afacerea.

Există totuși o condiție, aceea de a ține pasul cu oportunitățile, adaptarea la viteza cu care se desfășoară lucrurile. Nu aștepta să-ți cadă în poală. Mobilizează-te și implică-te, altfel poți scăpa printre degete oportunități unice de câștig. De asemenea, ține cont de faptul că Șobolanul de Metal vine cu teste legate de capacitatea ta de a gestiona ceea ce câștigi!

În plan sentimental, se recomandă să nu te amesteci excesiv în treburile soțului/soției. Grija ta insistentă sau posesivitatea vor fi interpretate drept imixtiune și vei fi considerat sufocant. Caută să descurajezi certurile mărunte, dar prea frecvente pentru că îți vor eroda căsnicia. Dacă ești celibatar, cel mai probabil ai toate șansele să rămâi așa. Nu sunt excluse mici flirturi sau aventuri amoroase, dar acestea vor fi de scurtă durată.




0 comments:

Trimiteți un comentariu

Statistici T5

Horoscop Urania Facebook