Zodiacul chinezesc – Cocosul 2020 ~ Compatibilitate dupa Zodiacul Chinezesc

Postare prezentată

Zodiacul chinezesc – Șobolanul 2024

Zodiacul chinezesc – Sobolanul 2024 2024 este Anul Chinezesc al Dragonului de Lemn și, potrivit tradiției astrologice chinezești, Șobol...

Zodiacul Chinezesc 2024

sâmbătă, 2 mai 2020

Zodiacul chinezesc – Cocosul 2020

Zodiacul chinezesc – Cocosul 2020


Anul acesta este mai dificil pentru tine și nu îți este tocmai ușor să îți găsești direcția, să îți clarifici țelurile. De aceea, vei consuma mult mai multă energie decât de obicei, iar rezultatele nu vor fi neapărat pe măsură. Încearcă să eviți stresul sau să îți acorzi perioade de relaxare, dacă tot nu ai sporul pe care ți l-ai fi dorit. Cu o atitudine mai detașată, vei reuși să te pui în valoare, în cele din urmă, și să te vei bucura de venituri stabile.

Șansele unei lovituri de maestru în plan financiar sunt foarte, foarte reduse. Nu-i lăsa pe alții să se amestece în modul în care îți gestionezi resursele. Dacă locul de muncă actual te nemulțumește, caută cu răbdare alternative. Un prieten te-ar putea scoate din acest impas.

În plan sentimental ai putea avea de pierdut de pe urma unor temeri, anxietăți personale sau poate din cauza unor convingeri și credințe prea stricte. Dacă ești căsătorit, va trebui să găsești mai mult timp pentru viața de familie și să acorzi mai multă atenție perechii tale de viață. Nu ceda tentației unei relații extraconjugale! Dacă ești în căutarea iubirii, încearcă să fii mai puțin perfecționist și lasă-ți mai mult timp pentru a cântări posibilitățile. Anul acesta relațiile sentimentale tind să fie de scurtă durată și sunt șanse mici să îți întâlnești jumătatea.







0 comments:

Trimiteți un comentariu

Statistici T5

Horoscop Urania Facebook