Zodiacul chinezesc – Maimuta 2020 ~ Compatibilitate dupa Zodiacul Chinezesc

Postare prezentată

Zodiacul chinezesc – Șobolanul 2024

Zodiacul chinezesc – Sobolanul 2024 2024 este Anul Chinezesc al Dragonului de Lemn și, potrivit tradiției astrologice chinezești, Șobol...

Zodiacul Chinezesc 2024

sâmbătă, 2 mai 2020

Zodiacul chinezesc – Maimuta 2020

Zodiacul chinezesc – Maimuta 2020


Anul Șobolanului de Metal este profitabil pentru Maimuță. Vei simți că ai vânt în vele și vei avea multă energie pentru tot felul de proiecte care de care mai îndrăznețe. Ai grijă totuși la o tendință a fi prea vijelios, de a acționa prea în forță, întocmai ca un uragan. Pentru tine, anul Șobolanului de Metal poate fi un an la performanțelor deosebite, al succesului, dar evită să pui presiune mare pe cei din jurul tău.

Concentrează-te pe a-ți pune în valoare talentele, arată ce poți, scoate-ți în evidență calitățile, competențele. Și nu uita că fără ceilalți nu-ți va fi ușor să răzbați. La pretențiile tale nu e ușor să găsești un loc de muncă, în cazul în care ești șomer. Dar una dintre lecțiile acestui an este aceea că ai încă multe de învățat înainte de a accede la o poziția dorită.

În plan afectiv, dacă ești celibatar, predispoziția este de a sări de la o relație la alta, din dorința de a alege, în final, ce e mai bun pentru tine. Nu e neapărat o tehnică eficientă, ci mai degrabă una obositoare și, pe alocuri, costisitoare. Te bucuri însă te atenția sexului opus și ai putea da peste persoane care să te caute insistent. Dacă vrei totuși o relație serioasă și sănătoasă, fă un pas în spate și fii atent la o persoană care te privește cu admirație, discret, din umbră. Dacă ești căsătorit, fii mai generos cu exprimarea afecțiunii față de perechea ta și te vei bucura de clipe de răsfăț, de stabilitate și de grija persoanei iubite.




0 comments:

Trimiteți un comentariu

Statistici T5

Horoscop Urania Facebook