Zodiacul chinezesc – Șobolanul 2020 ~ Compatibilitate dupa Zodiacul Chinezesc

Postare prezentată

Zodiacul chinezesc – Șobolanul 2024

Zodiacul chinezesc – Sobolanul 2024 2024 este Anul Chinezesc al Dragonului de Lemn și, potrivit tradiției astrologice chinezești, Șobol...

Zodiacul Chinezesc 2024

sâmbătă, 2 mai 2020

Zodiacul chinezesc – Șobolanul 2020

Zodiacul chinezesc – Sobolanul 2020


Chiar dacă e anul tău, nu toate ți se vor așterne dinainte. În plan profesional se ivesc oportunități de dezvoltare și de progres, oportunități de a-ți găsi un (nou) loc de muncă, dar concurența este mare și va trebui să depui efort, să fii perseverent și organizat. Fă echipă cu colegii, transformă-i în aliați, nu lăsa să se strecoare între voi un gen de concurență distructivă pentru toți cei implicați. Așteaptă-te ca munca ta să fie atent evaluată, competențele verificate în amănunt de angajatori, clienți sau de cei pentru care lucrezi deja.

În acest context, banii nu-i faci ușor, vei simți că depui mai mult efort decât de obicei. De asemenea, ai putea fi mai predispus la a fi furat, la pierderi diverse, la cheltuieli nejustificate. Ar fi bine ca anul acesta să te decizi dacă profesia pe care o exerciți te reprezintă cu adevărat. Dacă nu, nu ezita să faci schimbări.

În plan amoros, Șobolanii căsătoriți își pot consolida relația, se bucură de pace și armonie. Poate fi momentul unui nou început. Dacă ești celibatar, nu dispera. Viața socială este antrenantă anul acesta și ai toate șansele să întâlnești persoane interesante. Relațiile pe care le începi anul acesta nu sunt însă neapărat de cursă lungă.




0 comments:

Trimiteți un comentariu

Statistici T5

Horoscop Urania Facebook