Zodiacul chinezesc – Câinele 2022 ~ Compatibilitate dupa Zodiacul Chinezesc

Postare prezentată

Zodiacul chinezesc – Șobolanul 2024

Zodiacul chinezesc – Sobolanul 2024 2024 este Anul Chinezesc al Dragonului de Lemn și, potrivit tradiției astrologice chinezești, Șobol...

Zodiacul Chinezesc 2024

luni, 10 ianuarie 2022

Zodiacul chinezesc – Câinele 2022

Zodiacul chinezesc – Cainele 2022



Anul acesta va fi pentru voi, nativii acestei zodii, un an in care isi va veti ajuta prietenii, apropiatii. Totusi, tindeti sa va manifestati usor agitat, ca si cum nu reusesc sa va controlati asa cum trebuie temperamentul, ceea ce va avea impact nu tocmai pozitiv in ceea ce priveste relatiile interpersonale. Viata sentimentala va cunoaste numeroase impedimente; doar participarea activa la viata sociala va poate aduce cunostinte dintre cele mai diverse, dintre care s-ar putea sa se separe acea persoana alaturi de care ati putea pune bazele unei relatii de cuplu indelungate. Viata profesionala ar putea cunoaste evolutii neasteptate, insa destul de favorabile; va fi nevoie de flexibilitate in modul de a privi evolutiile din acest domeniu al vietii voastre.







In acest an nu va exista nimic special pentru voi, in ceea ce priveste viata sentimentala. Exista ceva semne de disputa. S-ar putea spune ca va fi un an plin de suisuri si coborasuri, insa fara valuri prea mari. Uneori, relatia de cuplu va va da batai de cap, ocupandu-va mintea, furandu-va concentrarea. Sansele de a intalni o persoana alaturi de care sa se poata pune bazele unei relatii sunt mai bune pentru femei, decat pentru barbati. Acestia din urma vor trebui sa depuna eforturi mai consistente, sa participe mai activ la viata sociala, pentru a reusi sa cunoasca persoane potrivite pentru a forma un cuplu. Avand in vedere ca sansele pentru dragoste sunt mici, ar putea exista tendinta de a forta lucrurile cu anumite persoane, mai ales spre finele anului. Nu este intelept sa faceti acest lucru, ba chiar ar trebui sa-l evitati din toate puterile. S-ar putea sa aveti parte de un eveniment semnificativ pentru viata profesionala, ceva care ar putea sa va schimbe total modul de a privi lucrurile, optica asupra activitatii pe care o desfasurati. Este nevoie sa va concentrati toate eforturile, pentru a prinde aceasta oportunitate, care poate fi ceva crucial pentru cariera voastra. La fel de important este si sa interpretati asa cum trebuie ceea ce se intampla in viata voastra profesionala. Oportunitati de a castiga bani in plus nu prea exista. Nu este un moment propice pentru a face investitii financiare. Puneti accentul pe dezvoltarea carierei, insa nu va asteptati sa castigati foarte mult. Daca nu veti face mai multa miscare, starea voastra de sanatate va avea de suferit. Nimeni nu spune sa nu va ocupati de dezvoltarea carierei, insa este important sa va ocupati cu ceva mai multa atentie si de propria persoana. Stresul nu va face bine, asa ca trebuie sa gasiti modalitati sa va relaxati. Supravegheati, in special, sistemul digestiv si pe cel muscular in acest an. Pare ca acesta sunt partile cele mai sensibile ale corpului dumneavoastra in aceasta perioada.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Statistici T5

Horoscop Urania Facebook