Zodiacul chinezesc – Calul 2022 ~ Compatibilitate dupa Zodiacul Chinezesc

Postare prezentată

Zodiacul chinezesc – Șobolanul 2024

Zodiacul chinezesc – Sobolanul 2024 2024 este Anul Chinezesc al Dragonului de Lemn și, potrivit tradiției astrologice chinezești, Șobol...

Zodiacul Chinezesc 2024

luni, 10 ianuarie 2022

Zodiacul chinezesc – Calul 2022

Zodiacul chinezesc – Calul 2022




Se pare ca anul acesta veti petrece mai mult timp in compania rudelor, mai in varsta, in preajma caminului vostru. Interrelationarea sociala si sentimentala pare sa fie la cote inalte; conversatiile cu cei din jur se vor inchega usor, reusind sa si comunicati coherent ceea ce doriti sa spuneti, dar si sa si receptati ceea ce vi se spune. Ceea ce va va face sa aveti o dispozitie destul de buna pe tot parcursul anului. Evolutiile profesionale va vor avantaja, daca privin anul in ansamblul sau; este foarte posibil sa obtineti promovarea pe care o doriti sau sa reusiti sa faceti acea extindere a afacerii pe care o urmariti de mai mult timp; este o perioada de bun augur pentru astfel de actiuni. Prietenii, colaboratorii de la locul de munca, va vor oferi sprijin, in momente dificile; veti fi placut surprinsi sa observati ca aveti in jurul vostru, mult mai multe persoane fata de cate ati fi banuit.







Voi, nativii acestei zodii, veti avea relatii sentimentale deosebite anul acesta. Pentru cei singuri, se impune cresterea participarii la viata sociala. Dispozitia foarte buna va va ajuta sa cunoasteti persoane noi si, de ce nu, pe cea sau cel care sa fie marea dragoste a vietii voastre. Lunile august si septembrie sunt propice pentru femeile acestei zodii, iar pentru barbati, lunile noiembrie si decembrie sunt cele mai favorabile pentru a gasi perechea potrivita. Pentru cei deja aflati intr-o relatie, este un moment propice pentru a actiona in sensul aprofundarii acesteia. Iar cei casatoriti ar trebui sa aloce mai mult timp pentru a-l petrece cu partenerul de cuplu, pentru a se bucura de sentimentele dintre ei. Anul acesta va fi un an fara presiuni deosebite in ceea ce priveste cariera. Acest lucru este posibil pornind de la faptul ca aveti relatii foate bune si sprijin important din partea colegilor de munca si mentorilor. Pentru cei aflati in functii de conducere, este nevoie sa aiba grija la modul in care isi trateaza subordonatii. De acest aspect va depinde atmosfera de la locul de munca si modul in care veti colabora cu cei pe care-i coordonati. S-ar putea sa fie nevoie sa-i mai pasuiti pe unii sau sa le acordati ajutor altora pentru a-si indeplini sarcinile pe care le au de indeplinit. Este nevoie de multa rabdare si calm, pentru a desfasura relatii lucrative cat mai bune, fara presiuni si fara stres. Venitul, in general, va fi stabil pe tot parcursul anului. Toamna si iarna anului acesta vor fi perioadele cele mai propice pentru a va implica in actiuni care sa va aduca venituri suplimentare. S-ar parea ca sanatatea nu va va da batai de cap anul acesta. O energie pozitiva va va ajuta sa va mentineti in forma. Daca veti face presiuni pentru ascensiune in cariera sau pentru bani in plus, energiile suplimentare se vor epuiza repede. Epuizarea poate duce la boala, in final, asa ca trebuie sa fiti atenti. Atentie la sanatatea sistemului digestiv si a celui cardiovascular.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Statistici T5

Horoscop Urania Facebook