Zodiacul chinezesc – Șarpele 2022 ~ Compatibilitate dupa Zodiacul Chinezesc

Postare prezentată

Zodiacul chinezesc – Șobolanul 2024

Zodiacul chinezesc – Sobolanul 2024 2024 este Anul Chinezesc al Dragonului de Lemn și, potrivit tradiției astrologice chinezești, Șobol...

Zodiacul Chinezesc 2024

luni, 10 ianuarie 2022

Zodiacul chinezesc – Șarpele 2022

Zodiacul chinezesc – Sarpele 2022



De aceea, putem spune ca, in acest an, nativii acestei zodii vor fi cei care-i vor oferi ajutor persoanelor din jur. Daca acestea din urma inregistreaza succese, voi va veti mandri ca v-ati adus contributia la acest suscces. Sa luam exemplul parintilor care investesc in educatia copiilor, pentru ca mai apoi sa se mandreasca cu rezultatele si realizarile acestora. Pe de alta parte, si voi, la randul vostru, va veti bucura de ajutorul celor din jur, asa incat anul despre care vorbim ar trebui sa fie un an linistit, lipsit de dificultati semnificative. Nu este cazul sa va culcati pe o ureche, insa este bine de stiut ca eforturile voastre vor da rezultatele dorite si ca nu va veti cheltui energiile si eforturile in zadar.







In mod cert, anul acesta nu va va pune probleme deosebite voua, nativilor acestei zodii, din punct de vedere sentimental. Femeile nu vor avea parte de schimbari semnificative in viata sentimentala. Poate cate ceva se va clinti abia spre finele anului, prin noiembrie-decembrie, asa incat unele di dorintele cele mai ascunse sa devina realitate. Nici pentru barbati, lucrurile nu sunt mai bune. Multi dintre voi, nu va veti gasi dragostea in relatia prezenta. Este nevoie sa fiti rabdatori si sa asteptati momentul potrivit. Lucrurile se vor imbunatati semnificativ din toamna. In plan profesional, nu veti fi tocmai lipsiti de noroc, insa lucrurile vor merge cu-adevarat bine daca veti adopta o strategie potrivita si daca veti fi constanti in mentinerea ei. Mai mult decat a beneficia de ajutor, veti fi pusi in situatia de a–i ajuta pe novici, pe cei nou veniti, ceea ce va va fi de folos deoarece veti reusi sa formati oameni competenti pentru echipa in care activati. Pe de alta parte, nu putini vor fi cei recunoascatori si care va vor sprijini si ei, la randul lor, la momentul potrivit. Ascensiunea in cariera a celor carora le acordati suport va va aduce recunoastere si recompense ulterior. Veti capata o reputatie foarte buna, iar beneficiile vor veni gradual, pe temen lung. Daca va veti gasi sufocati de prea multa munca, ajutorul nu va va lipsi, ceea ce va fi o mana cereasca in perioadele aglomerate. Nu vor exista castiguri financiare spectaculoase anul acesta. Lunile august si septembrie vor fi cele mai profitabile; in aceasta perioada, norocul la bani va va surade. In ceea ce priveste starea de sanatate, trebuie sa fiti atenti, in acest an, la problemele legate de siguranta, atunci cand conduceti, inotati, mergeti pe bicicleta, munciti sau practicati orice activitati cu potential periculos. Exista pericol de accidente, daca nu va veti concentra 100% la ceea ce faceti. Trebuie sa va ingrijiti, mai cu seama, de sanatatea intestinelor, a stomacului si a sistemului cardio-vascular.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Statistici T5

Horoscop Urania Facebook