Compatibilitate Bou-Porc dupa zodiacul chinezesc

Written By NIKE B. on miercuri, 16 ianuarie 2013 | 08:02Compatibilitate Bou-Porc

Relaţii generale

Boul şi Porcul, respectîndu-se foarte mult, pot deveni buni prieteni. Boului îi place sinceritatea şi sufletul deschis al Porcului. Porcul admiră integritatea şi conştiinciozitatea Boului. Cu toate că Boul nu este la fel de comunicativ ca Porcul, ei pot aborda o mulţime de subiecte comune de discuţie. Amîndoi pot fi, de exemplu, interesaţi de grădinărit, de viaţa la ţară şi de natură.
Formează o echipă de lucru reuşită. Amîndoi sînt perseverenţi şi sîrguincioşi. O dată stabilit un obiectiv, amîndoi muncesc din greu, fără să ţină cont de timpul pierdut, pînă cînd îşi ating ţelul. Sînt răbdători, tenaci, se respectă reciproc, sînt loiali unul faţă de altul. Fiecare dintre ei beneficiază de pe urma celuilalt. Boul are numai avantaje, datorită spiritului întreprinzător al Porcului, iar Porcul, datorită manierei metodice în care abordează Boul problemele. împreună, fac o echipă de succes.In dragoste şi căsnicie

Boul şi Porcul se simt deseori atraşi unul de altul, astfel că pot avea o relaţie sentimentală reuşită.
Amîndoi fiind deschişi şi sinceri, fiecare dintre ei va avea foarte multă încredere în partenerul său. în afară de faptul că sînt muncitori şi conştiincioşi, atît Boul, cît şi Porcul preferă să ducă o viaţă stabilă, confortabilă. Prin urmare, nici unul dintre ei nu-şi va neglija casa, ci îşi vor îmbunătăţi încontinuu condiţiile de trai, făcînd uz de spiritul lor practic. De asemenea, este posibil să le placă la amîndoi viaţa în aer liber. Ei pot fi buni grădinari sau turişti pasionaţi. între ei este o singură diferenţă importantă: Porcului îi place, de obicei, să se învîrtească mai mult prin societate. De aceea, cîteodată, el s-ar putea să regrete că Boul nu este ceva mai comunicativ, mai dornic să intre în contact cu lumea din jur.

Pereche excelentă

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu