Zodiacul chinezesc – Tigrul 2024 ~ Compatibilitate dupa Zodiacul Chinezesc

Postare prezentată

Zodiacul chinezesc – Șobolanul 2024

Zodiacul chinezesc – Sobolanul 2024 2024 este Anul Chinezesc al Dragonului de Lemn și, potrivit tradiției astrologice chinezești, Șobol...

Zodiacul Chinezesc 2024

marți, 9 ianuarie 2024

Zodiacul chinezesc – Tigrul 2024

Zodiacul chinezesc – Tigrul 2024




Conform horoscopului chinezesc, prima parte a anului 2024 va aduce influențe mai puțin auspicioase pentru Tigri. Ei pot fi confruntați cu provocări majore în toate planurile vieții lor. Dragonul de Lemn din 2024 le inspiră o viziune copleșitoare, determinându-i să se lupte în interiorul lor pentru a lua decizii dificile și a găsi motivația de a profita de oportunități neașteptate. În a doua parte a anului, sunt mai puțin presați să soluționeze probleme importante și să facă eforturi notabile pentru a obține rezultate satisfăcătoare.



În viața sentimentală, Tigrul poate simți inițial o lipsă de conexiune emoțională, fiind mai preocupat de sine însuși și neglijându-și relația cu partenerul de cuplu. Jumătatea a doua a lui 2024 îi crează oportunități pentru o transformare pozitivă, șansa de a afla un echilibru stabil emoțional și spiritual în dragoste. Tigrii solitari pot închega o nouă poveste de iubire, fără a acționa însă pripit, rezervându-și timp de a cunoaște temeinic un potential partener de cuplu. Cei integrați deja într-o relație romantică pot fi nevoiți să facă mai des apel la spiritul lor diplomatic pentru a înnăbuși din fașă crize mai complicate ținând de comunicarea cu persoana iubită. Din perspectiva carierei, Tigrul pare să aibă în față obstacole pe care le poate depăși cu o abordare potrivită. Dificultățile pe care le înfruntă pot fi, totuși, oportunități mascate de a-și îmbunătăți performanțele și relațiile profesionale.



Prin copacii înalți din primăvară, Tigrul este conectat la elementul yang al Lemnului. Pe de altă parte, Dragonul este asociat cu Pământul yang, precum munții înalți, și cu Apa yin, precum un lac. Când se pun laolaltă Pământul yang și Apa yin, se crează un Foc. Pământul, apa și energia Dragonului ajută Lemnul Tigrului să crească mai înalt și mai puternic. Asta înseamnă că nativii din Tigru implicați în domenii ca literatura, cultura, creativitatea, au prilejul să strălucească și să găsească noi oportunități în muncă în 2024. În plan financiar, Tigrul nu reprezintă cea mai norocoasă zodie în noul an. Nativii cu venituri fixe nu par să aibă creșteri salariale semnificative, iar cei cu venituri variabile un potențial mai promițător de creșteri bănești, dar trebuie să-și controleze constant cu strictețe balanța financiară personală.



0 comments:

Trimiteți un comentariu

Statistici T5

Horoscop Urania Facebook