Compatibilitate Sobolan-Tigru dupa zodiacul chinezesc

Written By NIKE B. on luni, 14 ianuarie 2013 | 14:32


Compatibilitate Sobolan-Tigru

Relaţii generale

Şobolanul şi Tigrul sînt semne cu două caracteristici comune de bază: pofta de viaţă şi sociabilitatea. De aceea, în general, cei născuţi sub aceste semne zodiacale se înţeleg bine. Amîndoi sînt deosebit de comunicativi, amîndoi au sfere largi de interes, datorită cărora pot aborda subiecte comune de discuţie. Tigrul este încîntat de firea plăcută, prietenoasă a Şobolanului, Şobolanul admiră personalitatea vibrantă, entuziastă, încrezătoare a Tigrului.
Cînd un Şobolan şi un Tigru lucrează împreună, fiecare dintre ei se grăbeşte să aprecieze punctele forte ale celuilalt. Şobolanul preţuieşte curajul şi entuziasmul Tigrului. Tigrul respectă spiritul practic al Şobolanului, abilitatea cu care reuşeşte acesta să detecteze oportunităţile. Amîndoi sînt ambiţioşi, amîndoi sînt capabili să vină cu o mulţime de idei novatoare, pur şi simplu, sclipitoare.In dragoste şi căsnicie

Se întîmplă, deseori, ca Şobolanul să fie atras de Tigru. Fiind amîndoi plini de viaţă şi sociabili, fiecare dintre ei agreează compania celuilalt. De asemenea, deoarece semnele acestea indică mari posibilităţi de dezvoltare a unor pasiuni ardente, între ei se manifestă o puternică forţă de atracţie fizică.
Tigrul nu apreciază numai sociabilitatea şi firea deschisă a Şobolanului, ci şi talentul lui gospodăresc. Pe de altă parte, exuberanţa şi încrederea în sine, caracteristice Tigrului, îi conferă Şobolanului linişte şi confort.
Dar atitudinile diferite pe care le au faţă de bani pot provoca unele probleme. Tigrul are tendinţa să fie generos, să risipească banii, pe cînd Şobolanul este mult mai calculat. Pe deasupra, pe Şobolan îl cam deranjează agitaţia continuă a Tigrului. El trebuie să înţeleagă că partenerul său are nevoie de o oarecare independenţă. Dacă nu înţelege, se vor isca certuri violente, generate şi de felul în care amîndoi îşi exprimă liber punctele de vedere.
S-ar putea ca relaţia dintre un Şobolan şi un Tigru să nu fie întotdeauna armonioasă, cu toate acestea, ei se iubesc şi se doresc cu ardoare.

Pereche rezonabil de potrivită

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu