Compatibilitate Tigru dupa zodiacul chinezesc

Written By NIKE B. on miercuri, 16 ianuarie 2013 | 08:36


Caracteristici de bază:

Posesiv, aventuros, independent, inventiv, generos, agitat şi impulsiv.

Sincer, pătimaş. Un adevărat romantic!
Mîndrul, distinsul, permanent agitatul Tigru este un animal maiestuos. Cei născuţi sub acest al treilea semn al zodiacului chinezesc sînt îndrăzneţi şi întreprinzători. Ei cîştigă uşor respectul celor din jur.
Tigrul, întotdeauna energic, plăcîndu-i să fie în permanenţă activ, îşi concentrează atenţia, de obicei, spre mai multe sfere de interes. îşi urmează cu îndrăzneală convingerile, fâcîhdu-i pe mulţi dintre cunoscuţii lui să-i admire sinceritatea Şi curajul. îşi exprimă deschis punctele de vedere, nu poate tolera minciuna şi ipocrizia. îşi susţine cu fermitate opiniile, dă sfaturi altora, dar rareori se întîmplă să le asculte pe cele pe care le primeşte, deoarece preferă să se bazeze pe instinctul şi intuiţia sa. Cu entuziasmul, energia şi firea lui hotărîtă, Tigrul are toate şansele să urce pînă în vîrful piramidei ierarhice, în domeniul său de activitate, indiferent care este acela.In dragoste şi căsnicie

In dragoste, Tigrul este un romantic. Sincer şi pătimaş, îşi etalează fără jenă sentimentele faţă de partener. Devine complet devotat persoanei pe care o iubeşte. Trăirile sufleteşti îi sînt intense. Dar, fiind un agitat, un om permanent dornic de schimbare, s-ar putea ca, o dată cu trecerea timpului, să aibă tendinţa de a modifica şi identitatea persoanei iubite.

Femeia Tigru are o fire caldă, prietenoasă. Este expansivă, inteligentă, ambiţioasă şi uşor adaptabilă, îi place întotdeauna să se implice puternic în educaţia copiilor ei şi este o admirabilă profesoară.

Bărbatul Tigru, la un moment dat, s-ar putea să fie ispitit să renunţe la precauţii. Indiferent la ce vîrstă va interveni acest punct de cotitură în viaţa lui, el îşi va lua lumea în cap, hotărît să facă doar ce doreşte: va dispărea din societate, pentru o anumită perioadă de timp, va pomi într-o călătorie lungă sau va renunţa la slujbă, pentru a-şi pune în aplicare o idee, o ambiţie, care îl macină de multă vreme. Tigrul este un om căruia îi place să rişte. în afară de asta, se consideră propriul său stăpîn - el face „legea" cînd vine vorba de sine însuşi.

Personalităţi născute în zodie: Richard Branson, Tom Cruise, Marilyn Monroe, Denii Moore, regina Elisabeta a Il-a, Oscar Wilde.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu