Compatibilitate Tigru-Iepure dupa zodiacul chinezesc

Written By NIKE B. on miercuri, 16 ianuarie 2013 | 08:59Compatibilitate Tigru-Iepure

Relaţii generale

Tigrul consideră că Iepurele îi oferă o companie foarte interesantă. Şi invers. Iepurele admiră curajul, spiritul şi însufleţirea Tigrului. Tigrul preţuieşte discreţia şi cordialitatea Iepurelui. Cu toate că au personalităţi total diferite (Tigrul fiind mult mai expansiv şi mai aventuros decît Iepurele), se respectă reciproc. In consecinţă, relaţiile dintre ei sînt destul de bune.
Cînd lucrează împreună, fiecare dintre ei are doar de cîştigat de pe urma talentelor şi punctelor forte ale celuilalt. Iepurele este avantajat dacă are un partener atît de entuziast, mtreprinzător şi inovator ca Tigrul. Tigrul are o mulţime de beneficii de pe urma calităţilor de întreprinzător ale Iepurelui şi priceperii lui în întocmirea unui plan. Totodată, Iepurele are o influenţă restrictivă, benefica asupra Tigrului care uneori are idei riscant de temerare. Prin combinarea talentelor lor deosebite, ei pot forma o echipă de lucru excelentă.In dragoste şi căsnicie

Intre Tigru şi Iepure se manifestă o puternică atracţie. Iepurelui îi place firea energică, vivace a Tigrului. Tigrul preţuieşte fineţea şi sociabilitatea Iepurelui. în plus, fiind născuţi sub semnele pasiunii şi senzualităţii, între ei se manifestă o puternică atracţie fizică.
Ambii adoră confortul şi ieşirile „în lume". Deoarece sînt foarte comunicativi, viaţa socială pe care o duc este deosebit de activă. în afară de asta, compania Tigrului îl avantajează pe Iepure care, sub influenţa lui, poate deveni mai îndrăzneţ. Pe de altă parte, şi compania Iepurelui este avantajoasă, deoarece, sub influenţa lui Tigrul tinde să fie mai organizat şi mai puţin impulsiv sau, altfel spus, Iepurele pare să fie un factor stabilizator pentru veşnic agitatul Tigru.
Oricum, pentru a întreţine o astfel de relaţie, fiecare dintre parteneri este necesar să se arate dornic să se schimbe, pentru a se putea adapta unei vieţi în comun. Iepurele trebuie să-i acorde Tigrului o oarecare independenţă, iar Tigrul să-1 trateze cu respect pe sensibilul Iepure. în ciuda tuturor diferenţelor dintre caracterele lor, ei îşi apreciază reciproc calităţile care, în paranteză fie spus, sînt de-a dreptul remarcabile. Prin urmare, ei pot forma un cuplu frumos, împlinit din toate punctele de vedere.

Pereche excelentă

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu