Compatibilitate Tigru-Tigru dupa zodiacul chinezesc

Written By NIKE B. on miercuri, 16 ianuarie 2013 | 08:54Compatibilitate Tigru-Tigru

Relaţii generale

Fiind plin de viaţă şi expansiv, Tigrul îşi face uşor prieteni. Totuşi, cînd dă de o persoană născută sub acelaşi semn zodiacal, relaţiile lui sociale devin dificile. Tigrul este îndrăzneţ, deschis, dornic să acţioneze doar după cum îl taie capul, aşa încît întîlnirea dintre două persoane de acest tip nu poate duce decît la ciocniri. Fiecare dintre ele va încerca s-o domine pe cealaltă. în plus, bazîndu-se doar pe propriul raţionament, nici una dintre ele nu va simţi nevoia să-şi petreacă vremea alături tot de un Tigru cu aceeaşi voinţă de fier.
Şi relaţiile de muncă dintre doi Tigri se vor dovedi a fi dificile. Amîndurora le place competiţia şi, în loc să-şi canalizeze resursele în aşa fel încît să formeze o echipă bună de lucru, ei vor ajunge, mai mult ca sigur, să se angajeze într-o întrecere personală, încercînd să demonstreze, fiecare, că este mai bun decît celălalt. Amîndoi sînt prea agitaţi şi prea independenţi pentru a lua nişte hotărîri
comune, strict necesare unor relaţii bune de muncă. Fie că sînt colegi de birou, fie că sînt parteneri de afaceri, ei se vor separa rapid, preferind să-şi urmeze propriul drum.In dragoste şi căsnicie

Doi Tigri se pot distra foarte bine împreună, însă atracţia pe care o simt unul faţă de altul nu este de durată. O astfel de relaţie se va dovedi dificilă.
Tigrilor, plăcîndu-le independenţa, vor intra în con­flict unul cu celălalt. Tensiunile familiale vor creşte treptat, fiecare dintre ei vrînd să facă doar ceea ce doreşte şi doar cum doreşte el. O dată cu trecerea timpului, tind să devină şi mai independenţi şi situaţia se deteriorează. In plus, amîndoi putînd fi foarte agitaţi, foarte neastîmpăraţi, în casa lor va domni instabilitatea. Pe de altă parte, orice Tigru avînd tendinţa să risipească banii fără discernămînt, economiile făcute iniţial de cuplu se pot epuiza foarte repede.
In general, deşi Tigrii au o mulţime de calităţi admirabile, nu pot forma cupluri reuşite. Pur şi simplu, nu se potrivesc unul cu altul. Sînt prea dominatori, prea încăpăţînaţi, prea agitaţi pentru a duce o viaţă de familie armonioasă. Doar un cuplu excepţional de Tigri ar fi în stare să menţină relaţiile dintre ei.

Pereche nepotrivită

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu