Compatibilitate Iepure-Cocoş dupa zodiacul chinezesc

Written By NIKE B. on miercuri, 6 februarie 2013 | 08:22


Compatibilitate Iepure-Cocoş

Relaţii generale

Relaţiile dintre aceste semne ale zodiacului chinezesc sînt proaste. Efectiv, între personalităţile lor extrem de diferite nu poate exista nici un fel de compatibilitate.
Nici unul nu se simte bine în compania celuilalt.
Cocoşul vorbeşte prea direct, lipsit de diplomaţie, pentru a fi pe gustul Iepurelui, care, mai sensibil, detestă criticile. Cocoşul consideră că Iepurele este exagerat de rezervat şi hipersensibil.
Şi relaţiile lor de muncă înrîmpină multe dificultăţi, fie că sînt colegi de serviciu, fie că sînt parteneri de afaceri.
Deşi amîndoi sînt ordonaţi, muncitori şi cinstiţi, personalităţile lor deosebite îi fac să intre în conflict.
Iepurele nu suportă atitudinea dominatoare, autoritară sau năzuroasă pe care uneori o adoptă Cocoşul. La rîndul lui, Cocoşul dispreţuieşte calmul, răbdarea şi precauţia manifestate de Iepure. Lui îi place să fie activ şi să acţioneze prompt, în mare grabă, or Iepurele nu se poate adapta acestui ritm.In dragoste şi căsnicie

O relaţie de dragoste dintre un Iepure introvertit şi un Cocoş extravertit nu este de-a dreptul provocatoare.
Cu toate că fiecare dintre ei apreciază calităţile celuilalt, personalităţile lor diferite le vor crea multe dificultăţi.
Iepurele este liniştit, delicat, plin de tact; Cocoşul, exagerat de sincer, frizează proasta creştere. El îşi spune păsurile într-un stil emfatic, care reuşeşte deseori să-1 demoralizeze pe Iepure sau să-1 pună în situaţii jenante.
Pentru ca relaţia Iepure-Cocoş să aibă şanse de supravieţuire, Cocoşul va fi nevoit să apeleze la diplomaţie şi să ţină seamă de simţămintele partenerului său.
Dar ei mai au o problemă: Iepurele vrea o viaţă liniştită, paşnică, în timp ce Cocoşul iubeşte o viaţă agitată.
Avînd în vedere personalităţile lor total diferite, o astfel de relaţie este menţinută numai de un cuplu excepţional.

Pereche nepotrivită; relaţii dificile

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu