Compatibilitate Iepure-Iepure dupa zodiacul chinezesc

Written By NIKE B. on miercuri, 6 februarie 2013 | 07:26


Compatibilitate Iepure-Iepure

Relaţii generale

Dintre toate semnele zodiacului chinezesc, Iepurele este unul dintre reprezentanţii cei mai de seamă ai sociabilităţii. De aceea, cînd se întîlnesc doi Iepuri, este posibil ca ei să se înţeleagă extrem de bine. In primul şi în primul rînd, din cauza faptului că au interese similare -aici meritînd să specificăm în special dragostea pentru conversaţie şi aprecierea pentru lucrurile fine şi distracţiile „nobile". Au încredere unul în altul, se înţeleg reciproc.
Lipsa dezacordurilor dintre ei este de-a dreptul remarcabilă. Fiecăruia dintre ei îi place compania celuilalt. De aceea, pot lega o prietenie solidă.
Toţi Iepurii dau dovadă de grijă şi perspicacitate atunci cînd muncesc. Ca atare, fie că sînt colegi de serviciu, fie că sînt parteneri de afaceri, ambii membri ai echipei vor avea minţi ascuţite, simţ financiar şi fler de comercianţi. Intre ei va domni o încredere şi o înţelegere deplină. Nici unul nu va fi tentat să-şi asume vreun risc. Cu hotărîrea de care dau dovadă şi cu planificarea temeinică pe care o pot face, ei vor forma o echipă bună de lucru. Nu una dintre cele mai dinamice, evident, dar una bazată, cu siguranţă, pe principii extrem de solide.In dragoste şi căsnicie

Fiind romantici şi pătimaşi, Iepurii se pot simţi atraşi unul de altul. Avînd înclinaţii şi opinii similare, afinitatea dintre ei este remarcabil de mare. Amîndoi îşi doresc cu ardoare să aibă o relaţie amoroasă stabilă, solidă, armonioasă, şi amîndoi merg pînă în pînzele albe pentru a evita conflictele. în afară de faptul că amîndurora le place conversaţia, se simt atraşi de arte şi de natură. Şi sînt extrem de sociabili.
De asemenea, amîndoi sînt dispuşi să consume o groază de energie, timp şi bani pentru a-şi pune la punct şi a-şi întreţine casa. Iepurii dau o mare importanţă locuinţei lor. De cele mai multe ori, ei nu se mută cu uşurinţă din „cuibul" pe care şi l-au amenajat.
Iepurii care formează un cuplu se sprijină deosebit de mult unul pe altul. Amîndoi sînt muncitori conştiincioşi, atenţi şi au simţ financiar. Amîndurora le place să se distreze.

Pereche iubitoare

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu