Compatibilitate Iepure-Maimuţa dupa zodiacul chinezesc

Written By NIKE B. on miercuri, 6 februarie 2013 | 08:17


Compatibilitate Iepure-Maimuţa

Relaţii generale

In ciuda tuturor diferenţelor dintre ei, Iepurele şi Maimuţa se înţeleg bine. Ei pot lega prietenii strînse. Maimuţa apreciază, de la început, atît bunul-simţ al Iepurelui, cît şi firea lui retrasă, optimistă, prietenoasă. Iepurelui îi place entuziasmul, veselia şi inventivitatea Maimuţei. Amîndoi sînt inteligenţi, iubesc conversaţia şi au preocupări multiple. De aceea, este posibil să petreacă împreună multe ore plăcute, bucurîndu-se, fiecare, de compania celuilalt.
Dar, dacă lucrează împreună, relaţiile dintre ei s-ar putea să nu fie la fel de bune. în general, ei sînt sinceri şi oneşti în afaceri, de aceea Iepurele îşi face mari griji văzînd la ce şiretlicuri ingenioase, dar cam dubioase, apelează Maimuţa.
De fapt, el nu este pregătit nici să accepte riscurile pe care întreprinzătoarea Maimuţă vrea să şi le asume. Pe de altă parte, Maimuţa consideră că Iepurele are asupra ei o influenţă restrictivă şi inhibitoare.In dragoste şi căsnicie

Chiar dacă Iepurele şi Maimuţa au personalităţi foarte distincte, sînt totuşi două semne care se completează reciproc. In dragoste şi căsnicie, ele pot forma o pereche loială, fericită, mulţumită.
Maimuţa este mult mai expansivă decît Iepurele. Lui îi place inteligenţa, optimismul şi siguranţa de sine a Maimuţei. In ciuda faptului că s-ar putea să nu prea suporte incertitudinea şi imprevizibilitatea vieţii alături de o Maimuţă, atît de energică, sau unele dintre ideile mai deplasate ale acesteia, Iepurele îi apreciază calităţile. La fel, Maimuţa consideră că Iepurele este un partener inteligent, iubitor şi loial. în plus, ea preţuieşte foarte mult stabilitatea şi ordinea pe care i le aduce în viaţă Iepurele.
Relaţia lor ar putea fi perturbată numai de un singur factor: imposibilitatea Iepurelui de a se adapta la agitaţia Maimuţei. Oricum, fiecare dintre ei are o mare însemnătate pentru partenerul său, motiv pentru care amîndoi vor face tot ce le stă în putinţă pentru a trece peste dificultăţi.

Pereche potrivită

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu