Zodiacul chinezesc – Cainele 2014 ~ Compatibilitate dupa Zodiacul Chinezesc

Postare prezentată

Zodiacul chinezesc – Șobolanul 2024

Zodiacul chinezesc – Sobolanul 2024 2024 este Anul Chinezesc al Dragonului de Lemn și, potrivit tradiției astrologice chinezești, Șobol...

Zodiacul Chinezesc 2024

marți, 3 iunie 2014

Zodiacul chinezesc – Cainele 2014

Zodiacul chinezesc – Cainele 2014


Anii Cainelui: 1910, 1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006;

Persoana care s-a nascut in aceasta perioada este foarte oprimista si are o fire foarte jucausa. Pentru ei nu conteaza cat de mult sau de des cad, pentru ca continua sa spera si sa mearga mai departe.Este nevoie sa fii foarte rabdator si iubitor cu el si este necesar sa ii arati tot timpul faptul ca este o persoana importanta. Cainele este o persoana foarte nobila, prietenoasa, devotata si sincera pentru toate persoanele care se afla in preajma lui. Este in general o fire foarte deschisa si ii plac foarte mult jocurile. Avem foarte multe de invatat de la el in ceea ce priveste ambitia si tenacitatea. Este gata sa isi deschida tot timpul usa pentru toata lumea si este un prieten foarte devotat, oricat de mult ii gresesti.


El este unul dintre putinii care sunt in stare sa ierte foarte repede si sa gaseasca multe scuze pentru cei care ii gresesc. Are o fire foarte generoasa si calda si este foarte fericit in momentul in care aceaste lucruri sunt recunoscute de cei din jurul lui. Este o persoana foarte iubitoare, cu o inima enorma si o capacitate fantastica de a trece peste toate problemele. Isi daruieste dragostea neconditionat si este gata sa faca sacrificii uriase pentru prietenii lui. Ii place foarte mult sa traiasca si nu este foarte ingrijorat in ceea ce priveste banii, faima sau prestigiul. Singurul lucru care conteaza pentru el sunt oamenii si este capabil sa imprastie foarte multa dragoste in jurul lui. Este atat de sincer si de moral incat ii este imposibil sa minta sau sa pacaleasca.
Dragoste Eşti mai înţeleaptă decât deobicei, mai echilibrată şi mai puţin dezorientată în ceea ce privesc deciziile din viaţa ta amoroasă. Ai şanse mari să-ţi găseşti jumătatea şi, implicit, fericirea în această perioadă. Dacă te afli deja într-o relaţie, stelele arată doar stabilitate şi fericire în următoarea perioadă! Carieră Datorită sprijinului oferit de astre, nu ai nici un motiv de îngrijorare în ceea ce privesc afacerile tale. Cu toate acestea, încearcă să fi mai precaută când vine vorba de luarea deciziilor pe termen lung şi nu te lăsa influenţată de oamenii din jur cu excepţia celor care se pricep mai bine decât tine la acest domeniu.
Sănătate La capitolul sănătate stai foarte bine! Nu există nici cel mai mic risc de îmbolnăvire în viitorul apropiat iar dacă îţi doreşti să te apuci de sport, acesta este un moment oportun pentru începerea unui nou hobby! Bani
Dacă vei continua să îţi gestionezi bugetul cu aceeaşi înţelepciune ca şi până acum, lucrurile vor merge ca pe roate! Aduni, în sfârşit, roadele muncii tale şi eşti pe culmile fericirii! Ţine-o tot aşa şi vei avea parte de un an plin de împliniri!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Statistici T5

Horoscop Urania Facebook