Zodiacul chinezesc – Porcul 2014 ~ Compatibilitate dupa Zodiacul Chinezesc

Postare prezentată

Zodiacul chinezesc – Șobolanul 2024

Zodiacul chinezesc – Sobolanul 2024 2024 este Anul Chinezesc al Dragonului de Lemn și, potrivit tradiției astrologice chinezești, Șobol...

Zodiacul Chinezesc 2024

marți, 3 iunie 2014

Zodiacul chinezesc – Porcul 2014

Zodiacul chinezesc – Porcul 2014


Anii Porcului: 1911, 1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007;

Persoanele care se nasc in aceasta perioada au o agenda foarte bogata si foarte bine pusa pa punct. Este in general destul de mult de preocupat de propia lor persoana si este foarte important pentru ei ca toti ceilalti sa fie interesati de modul in care ii pot oferi o viata buna. Este foarte greu de inteles, pentru celelalte persoane.El nu este foarte interesata de averi, bogatii, educatie, calatorii sau prestigiu. Pentru el sentimentele si emotiile sunt mai importante. Nu prea intelege lucrurile practice si cel mai adesea este tentat sa se intrebe de ce este nevoie sa calatoresti, odata ce ai putea doar sa incerci sa citesti despre acest lucru.

Nu ii place foarte mult sa priveasca realitatea si este gata sa fuga foarte repede din fata problemelor si a provocarilor. In general evita confruntarile, argumentele si violenta. Le place foarte mult sa o ia foarte usor, chiar daca in general prefera foarte mult sa planuiasca, sa planifice. Ii plac forte mult emotiile si sentimentele lui sunt in general foarte puternice. Este foarte atent in momentul in care vine vorba de bani. Sunt capabili sa fie foarte draguti cu persoanele pe care le iubesc si in general sunt destul de protectori. Nu ii place sa raneasca persoanele din jurul lui si nu suporta suferinta oamenilor. Pentru el intotdeauna viitorul va fi mai bun si intotdeauna ziua de maine va fi in stare sa ii aduca ceva mai bun. Aceasta este forma lui de optimism: de a visa la ziua de maine. In general are prieteni foarte buni, de obicei pentru toata viata. Sunt capabili sa dea foartemulte sfaturi, in momentul in care le este cerut acest lucru.
Dragoste Apar îmbunătăţiri clare în ceea ce priveşte partea intimă a vieţii tale. Indiferent dacă eşti singură sau ai deja un partener, se anunţă doar lucruri bune în viitorul apropiat. Clima este liniştită şi comodă în cupluri, şi plină de pasiune şi entuziasm în careul nativelor singure!

Carieră Numeroase impacturi cereşti se arată în sfera ta profesională. Chiar dacă se vor produce schimbări neaşteptate, acceptă toate oportunităţile şi canalizează-ţi energia în proiecte noi care îţi vor aduce cu siguranţă succes!
Sănătate Stelele îţi slăbesc uşor tonusul şi rezistenţa la oboseală. Totuşi, nu e nimic serios care să te ameninţe. Încearcă să mănânci mai sănătos şi să pui mai mult accent pe odihnă şi nu vei întâmpina nici un fel de problemă.

Bani
Beneficiezi de o oportunitate pe cât de neaşteptată, pe atât de interesantă. Poate fi vorba de o moştenire, o recompensă sau o datorie revendicată. În orice caz, nu sta prea mult pe gânduri şi cheltuieşte-i înţelept!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Statistici T5

Horoscop Urania Facebook