Zodiacul chinezesc – Sobolanul 2015

Written By NIKE B. on sâmbătă, 12 septembrie 2015 | 10:43

Zodiacul chinezesc – Sobolanul 2015


Anii Sobolanului: 1900, 1912, 1924, 1936, 1948,1960, 1972, 1984, 1996;

In China Sobolanul este un animal foarte sofisticat si vazut mult mai bine decat la noi in tara. El este foarte respectat si venerat fiind considerat foarte inteligent si plin de resurse. Adevarul este ca persoanele din acest semn sunt considerate cel mai destepte din tot zodiacul.

Cel care se naste sub semnul acestei zodii are foarte mult potential si este aproape perfect. El este un adevart supravietuitor, la fel ca animalul care poarta numele zodiei din care face parte si este foarte greu sa il prinzi. Este foarte sociabil, este foarte bun cu familia lui, foarte responsabil si interesat de ceea ce se intampla in jurul lui. Sunt intotdeauna dispusi sa invete si au foarte multe talente naturale. Sunt foarte activi si sunt foarte rapizi, cu o minte ascutita.


Pentru el, banii sunt foarte importanti si este tot timpul atent sa isi puna cate ceva deoparte, pentru zile negre. Stie foarte bine sa profite de toate ocaziile care ii apar, iar cateodata acest lucru poate afecta persoanele care sunt in jurul lui. Are calitatea sa isi revina foarte repede in momentul in care i se intampla ceva rau si iese cu bine din toate problemele care se ivesc in calea lui. Sunt foarte protectori cu familia lor si sunt gata sa faca orice pentru a le oferi foarte mult confort partenerilor.


Dragoste Din păcate, nu vă număraţi printre favoriţii astrelor în acest an, din punct de vedere sentimental.Trebuie să fiţi foarte atenţi la viaţa de familie și de cuplu. Totul depinde numai de voi și nu trebuie să vă bazaţi pe nimeni. Încercaţi să rezistaţi ispitelor ero-tice. Sunteţi destul de instabili, naivi și asta poate pricinui probleme și chiar divorţuri. Singuri? Nu vă implicaţi în relaţii în acest an.
Carieră V-aţi lăsat duși de valul promovării în ierarhia profesională, fără să știţi cum și de ce. De-acum, trebuie să arătaţi ce puteţi face. Veţi munci mult, însă roadele muncii se vor lăsa cam mult așteptate. Veţi avea nevoie de multă răbdare, disciplină și corectitudine, ca să aveţi parte de stabilitate
Sănătate Sunteţi protejaţi în ceea ce privește starea de sănătate, vă vindecaţi ușor, sunteţi mai relaxaţi și asta vă ajută să treceţi mai ușor peste dificultăţi. Totuși, menajaţi-vă aparatul digestiv și nu vă obosiţi inutil. O dietă ușoară vă va ajuta din plin. Bani Știţi să vă administraţi bugetul. Prin urmare, acum va trebui să faceţi calcule detaliate și chiar să investiţi în afaceri. Din luna mai, situaţia materială se va îmbunătăţi considerabil, dar nu trebuie să cheltuiţi în exces. Veți beneficia de sume de bani frumușele, care se vor risipi ca un fum, dacă nu sunt puse corespunzător la păstrare.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu