Zodiacul chinezesc – Capra 2017

Written By NIKE B. on marți, 27 decembrie 2016 | 08:01

Zodiacul chinezesc – Capra 2017


Anii Caprei: 1907, 1919, 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003;

Conform horoscopului Capra 2017, viaţa socială este prielnică datorită adaptabilităţii şi generozităţii acestei zodii, şi atât activităţile profesionale, cât şi cele financiare sunt marcate de succese ce presupun totuşi eforturi şi mobilizare. În anul chinezesc al Cocoşului de Foc, viaţa sentimentală este în general stabilă, şi orice încercare de a-i da o nouă turnură, mai promiţătoare, trebuie să fie făcută cu tact şi inspiraţie.

În 2017, capra are şansa să-şi optimizeze relaţionarea socială, să întâlnească adeseori persoane folositoare stăpânite de personalitatea Cocoşului. Flexibilitatea, bunăvoinţa şi intuiţia o ajută să se plaseze în cea mai avantajoasă lumină în societate, să câştige în popularitate, şi să extragă beneficii din conexiunile sale. Nu îi este, totuşi, recomandat să împingă lucrurile prea departe în acest sens, să se orienteze cu egoism numai spre ţelurile tale, fără să ia în seama mândria şi interesele prietenilor şi cunoştiinţelor.


Deşi nu există o compatibilitate specială între Capra şi Cocoş, cele două zodii nu au probleme în relaţia dintre ele. Oaia se poate folosi de asocierea Cocoşului cu frumuseţea, cu metalele şi pietrele preţioase pentru a-şi spori atractivitatea şi a-şi acorda în acest fel mai mulţi sorţi de izbândă în cucerirea unei persoane de care este captivată. Oricum, nu trebuie să forţeze nota, să preia cu năvălnicie iniţiativa în apropierea de un astfel de potenţial partener. Nativii din Oaie aflaţi într-o legătură de cuplu par să o continue fără ca aceasta să fie zdruncinată de evenimente ieşite din comun. Dacă vor, totuşi, să o înalţe la un nivel nou de împărtăşire afectivă, să o tranforme eventual într-o căsătorie, este nevoie să aştepte cu răbdarea momentul şi locul potrivit, cel mai prielnic.Situaţia financiară a Caprei din anul chinezesc al Cocoşului de Foc stă sub semnul norocului. Cocoşul este corelat cu pietre preţioase, metale valoroase, precum aurul şi, pentru a pune mâna pe aceste bogaţii, capra trebuie să întrebuinţeze focul. Ea înglobează îndeosebi pământ, dar şi ceva foc. Asta înseamnă că are posibilitatea să acceadă la comorile Cocoşului, şi să şi le transfere în propria sa visterie. Focul caprei nu este însă foarte puternic, şi va fi nevoie să consume mult timp şi energie pentru a-şi creşte averea.

Aerul stătut, greu atribuit Cocoşului poate genera ameţeli, migrene, probleme respiratorii, ale gâtului sau plămânilor. Este necesar ca Oaia să facă cât mai multă mişcare în aer liber, în mijlocul naturii.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu