Zodiacul chinezesc – Iepurele 2017 ~ Compatibilitate dupa Zodiacul Chinezesc

Postare prezentată

Zodiacul chinezesc – Șobolanul 2024

Zodiacul chinezesc – Sobolanul 2024 2024 este Anul Chinezesc al Dragonului de Lemn și, potrivit tradiției astrologice chinezești, Șobol...

Zodiacul Chinezesc 2024

marți, 27 decembrie 2016

Zodiacul chinezesc – Iepurele 2017

Zodiacul chinezesc – Iepurele 2017


Anii Iepurelui: 1903, 1915, 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2000, 2011, 2012, 1923, 2014, 2015, 2036, 2047, 2048;

Horoscopul din 2017, anul Cocoşului de Foc, nu este întru totul de bun augur Iepurelui, având în vedere că cele două zodii sunt opuse în zodiacul chinezesc. Iepurele trebuie să fie cât mai dinamic, să se mobilizeze să dea tot ce are mai bun într-o viaţă profesiona tensionată, şi să dea dovadă de diplomaţie în activităţile sociale. Dragostea este favorabilă îndeosebi femeilor născute în acest semn zodiacal, iar chestiunile financiare necesită prudenţă, vigilenţă şi crearea unor alianţe puternice.

Potrivit sistemului chinezesc al celor cinci elemente, Iepurele este lemn feminin, şi Cocoşul este metal feminin. Între cele două semne zodiacale se duce o bătălie! Iepurele pare să fie dezavantajat în acesta înfruntare întrucât metalul poate înfrânge lemnul. Pe de altă parte, apa este elementul generator al lemnului şi ia fiinţă din metal. Dacă există apă, Cocoşul se focalizează asupra ei, energia acestuia fiind transferată apei. La rândul său, apa poate furniza această energie Iepurelui. În acest caz, din cauza apei, nu mai are loc vreo luptă între Cocoş şi Iepure. Din acest motiv, Iepurele are nevoie de apa, dar nu de una prea rece cum este cea feminină, precum cea a Şobolanului, ci de una mai caldă, masculină, specifică Porcului. În anul chinezesc al Cocoşul de Foc, Iepurele are, aşadar, beneficii în urma alierii cu Porcul. De asemeni, el trebuie să ia seama la faptul că elementul apei este asociat cu părinţii, mentorii şi profesorii, şi să se străduiască să-şi menţină relaţii bune cu aceştia.


Din pricina confruntării din Iepure şi Cocoş, a dificultăţii de a se încrede unul într-altul, cel dintâi nu are la dispoziţie o viaţă sentimentală întotdeauna senină sau promiţătoare. Pentru a avea sporiţi sorţi de izbândă în dragoste, Iepurele poate cere ajutorul Bivolului, Şobolanului, Câinelui ori Şarpelui. Cocoşul reprezintă steaua soţului sau iubitului pentru Iepure, aşa că în special femeile din a doua zodie au mari şanse să înfiripe o idilă cu cineva atractiv şi serios, însă se impune să fie cât mai înţelegătoare cu partenerul lor, să ocolească orice contradicţie şi să înnăbuşe în faşă orice motiv de ceartă cu acesta.

Cocoşul este steaua carierei pentru Iepure. Deşi poate avea numeroase oportunităţi în acest domeniu, Iepurele pare să fie supus şi unor mari presiuni profesionale. Din această cauză, este necesar să îşi estimeze cu realism resursele interioare, competenţa şi puterea de muncă înainte de a se lansa într-un demers nou, să-şi reclădească încrederea în sine şi să se detensioneze ocupându-se de perfecţionarea abilităţilor profesionale. O propunere pentru un nou job trebuie să fie privită cu maximă prudenţă în acest context astral. Este posibil ca, dincolo de aparenţe, acest job să fie foarte solicitant şi dezavantajos din punct de vedere financiar.


Deoarece lemnul înseamnă bani pentru metal, Iepurele poate aduce bani Cocoşului. Deşi Iepurele nu se dă înapoi de la strădanii, are mereu probleme în a-şi păstra un capital în afaceri. Pentru a soluţiona această problemă, el poate cere sprijinul Bivolului, un semn zodiacal de pământ. Întrepătrunderea dintre pământul Bivolului, munca specifică Iepurelui şi capitalul caracteristic Cocoşului tinde să creeze avere. Oricum, eforturile depuse de Iepure în primăvară îi aduc beneficii în toamnă. Banii rezultaţi cu acest prilej nu trebuie să fie puşi la păstrare, ci direcţionaţi spre o nouă investiţie, preferabil pe termen lung.

Atmosfera tensionată din plan profesional poate isca probleme de sănătate legate de sistemul nervos şi ficat. Aerul nesănătos cu care este corelat Cocoşul necesită supravegherea atentă a unor afecţiuni ţinând de sistemul respirator şi recomandă petrecerea a cât mai mult timp în mijlocul naturii, îndeosebi în zilele însorite.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Statistici T5

Horoscop Urania Facebook