Zodiacul chinezesc – Boul 2018 ~ Compatibilitate dupa Zodiacul Chinezesc

Postare prezentată

Zodiacul chinezesc – Șobolanul 2024

Zodiacul chinezesc – Sobolanul 2024 2024 este Anul Chinezesc al Dragonului de Lemn și, potrivit tradiției astrologice chinezești, Șobol...

Zodiacul Chinezesc 2024

luni, 25 decembrie 2017

Zodiacul chinezesc – Boul 2018

Zodiacul chinezesc – Boul 2018


In Anul Cainelui de Pamant, nativii Bivol vor suferi pedeapsa Tai Su, deoarece ramura ta pamanteana va tortura ramura pamanteana a lui Tai Su. Drept urmare, veti avea parte de noroc dar si de nenoroc. De aceea va trebui sa fiti atenti deoarece sunteti predispusi la pierderi financiare. Cu putin noroc, va veti putea recupera aceste pierderi pe cale legala, in instanta. Asadar, veti iesi din incurcaturi cu ajutorul altcuiva. Urcusurile si coborasurile emotionale vor fi cel mai mare obstacol pentru dumneavoastra, o minte calma si linistita ajutandu-va sa simplificati aceste probleme.

Este recomandata participarea la momentele fericite ale altora pentru a absorbi energia pozitiva si totodata nu este recomandata participarea la evenimente triste cum ar fi vizitarea unui pacient sau o inmormantare. Riscati sa atrageti spiritele rele.






Barbatii singuri vor avea ocazia de a cunoaste o femeie asemenatoare, cu o educatie similara sau cu un background familial asemanator. Va trebui sa luati initiativa, deoarece riscati sa va treaca norocul printre degete din cauza rezervelor. Femeile, dar mai ales fetele singure, vor avea un noroc mediocru cu sexul opus si le puteti cere prietenilor, colegilor sau rudelor sa va ajute sau sa purtati elementul Feng Shi care va poate imbunatati norocul cu sexul opus.

Cei care sunt intr-o relatie nu vor fi foarte emotionali in anul Cainelui de Pamant. Veti fi pesimisti si va veti putea certa cu partenerul din cauza suspiciunii reciproce. Este recomandata participarea la mai multe evenimente fericite, de la care puteti atrage energie pozitiva care va va ajuta sa rezistati acestor stari negative care va urmaresc.





Din cauza pedepsei lui Tai Su si a interferetnte stelei Guan Suo, care dauneaza relatiilor interpersonale, Bivoloii vor suferi din cauza tradarilor partenerilor vechi si de asemenea vor fi predispusi la pierderi materiale majore. In acest an ar trebui sa acordat atentie relatiei cu partenerii si sa nu uitati niciodata prietenia pentru profit. Bivolii trebuie sa fie prudenti in ceea ce priveste imprumuturile catre rude sau prieteni. Este recomandata semnarea unui contract, pentru evitarea problemeor care pot aparea intr-o eventuala disputa financiara. Afectati de steaua nefata Po Sui, nu veti putea acumula chiar daca veti castiga bine.

Daca sunteti om de afaceri cu domeniul de activitate in moda, cosmetica, sau alte domenii care deservesc femeile, veti obtine venituri bune datorita stelei de bun augur Tai Yin, care se misca incet si va aduce o crestere constanta.

Anul acesta Bivolii vor fi predispusi la dureri de gat si de spate. Trebuie sa fiti atenti la durerile articulare si la recaderea bollilor mai vechi. Evitati exercitiile fizice dificile care pot duce la entorse si luxatii si acordati atentie deosebita sigurantei rutiere. Aveti grija la zgarieturile facute de metale.

Ori de cate ori sunteti intr-o stare emotionale proasta, ar trebui sa va eliberati pozitiv prin plimbari, iesirea la cumparaturi sau cu prietenii.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Statistici T5

Horoscop Urania Facebook