Zodiacul chinezesc – Calul 2019 ~ Compatibilitate dupa Zodiacul Chinezesc

Postare prezentată

Zodiacul chinezesc – Șobolanul 2024

Zodiacul chinezesc – Sobolanul 2024 2024 este Anul Chinezesc al Dragonului de Lemn și, potrivit tradiției astrologice chinezești, Șobol...

Zodiacul Chinezesc 2024

miercuri, 2 ianuarie 2019

Zodiacul chinezesc – Calul 2019

Zodiacul chinezesc – Calul 2019


In zodiacul chinezesc al Calului, persoanele nascute sub acest semn sunt active si energice. Au mult sex – appeal si stiu cum sa se imbrace. Caii adora sa fie parte din multime, poate de aceea sunt vazuti mai mereu la concerte, piese de teatru, adunari, intruniri sportive si desigur, petreceri.Cei nascuti in Zodia Chinezeasca a Calului au o minte agera si de cele mai multe ori stiu ce vrei sa spui inainte ca macar sa termini propozitia. In general, Calul este talentat, dar in realitate este mai degraba viclean decat inteligent si este constient de asta. Acesta este probabil motivul pentru care, majoritatea persoanelor acestei zodii nu au incredere in sine.In zodiacul chinezesc pentru Cal se crede ca, deoarece aceste animale sunt facute pentru a calatori sau pentru a alerga, oamenii din aceasta zodie vor parasi caminul familial de tineri. Calul uraste sa fie presat sa actioneze in interesul grupului sau sa fie invinovatit. Oricat de integrat in grup pare sa fie, in adancul sufletului acesta va ramane mereu un rebel.






Desi au o energie si o ambitie fara margini, Cailor le este greu sa se integreze. Acestia sunt impulsivi, incapatanati si nerabdatori, egoisti, si este rar intalnit sa fie interesati de alte probleme decat ale lor. Desi acest lucru functioneaza numai pentru ei insisi si pentru succesul lor, munca lor va aduce beneficii tuturor.Calul este un rebel si nu va adera la un grup pentru a urmari un interes. Adevarul este ca, cei aflati in aceasta zodie sunt persoane care se bazeaza pe propria inteligenta si munca pentru a obtine ceea ce isi doresc.





Calul este muncitor, bun in a manui banii si un bun specialist in finante. Din pacate, insa, sunt si cunoscuti in a-si pierde subit interesul asupra unui lucru.In relatia cu sexul opus, Calul este slab. Va face orice concesie pentru dragoste.Fiind nascuti in anul Calului, caracterul acestor oameni poate prezenta multe contradictii. Sunt mandri dar draguti, aroganti dar, in mod ciudat, modesti in ceea ce priveste dragostea, invidiosi dar toleranti, ingamfati dar umili. Vor sa fie parte a unui grup, insa au o nevoie constanta de libertate. Au nevoie de dragoste si isi doresc intimitate, dar de multe ori se simt incoltiti, presati.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Statistici T5

Horoscop Urania Facebook