Zodiacul chinezesc – Dragonul 2019 ~ Compatibilitate dupa Zodiacul Chinezesc

Postare prezentată

Zodiacul chinezesc – Șobolanul 2024

Zodiacul chinezesc – Sobolanul 2024 2024 este Anul Chinezesc al Dragonului de Lemn și, potrivit tradiției astrologice chinezești, Șobol...

Zodiacul Chinezesc 2024

miercuri, 2 ianuarie 2019

Zodiacul chinezesc – Dragonul 2019

Zodiacul chinezesc – Dragonul 2019


Dragonul este născut pentru a fi stăpân absolut, strălucitor și excepțional. Ca și aprigul dragon mitologic, este un războinic înnăscut, lasă pământul pârjolit în urmă și înflăcărează inimile în calea lui.Dragonul este un mare comandant, la bine și la greu. Trebuie să fie respectat atunci când vorbește, admirat când acționeaza și ascultat când comandă. O energie impetuoasă îi animă fiecare acțiune: este gata să accepte orice provocare, să lupte pentru putere și să doboare toate obstacolele care îi ies în cale.Dacă se întâmplă să dea greș, nu va recunoaște niciodată că a fost învins. Din această umilință se va naște o nouă dorință de a cuceri. Ca un războinic neobosit ce este, Dragonul devine mai puternic cu fiecare înfrângere și mai invincibil cu fiecare rană.Dragonul este foarte exigent cu ceilalți, dar destul de îngăduitor cu sine. Rar vezi un Dragon să-și recunoască greșelile. Este plin de el și consideră că i se cuvine tot ce este mai bun. În plus, este un caz clasic de narcisism.Inteligent, lucid și clarvăzător, Dragonul bate cu pumnul în masă atunci când interlocutorul nu-i împărtășește punctul de vedere.Pentru Dragon, viața este o mare aventură. Nu înțelege și nu suportă când cei din jurul lui nu au ambiție.






Dragonul este sortit proiectelor mărețe. Se simte cel mai bine când este implicat în acțiuni de mare anvergură și în situații extreme.Este intuitiv, vizionar și foarte creativ. Are un simț înnăscut al spectacolului și al aparițiilor spectaculoase. Face parte din categoria celor puternici și dispune de o energie inepuizabilă.Avid de succes, Dragonul poate lucra zi și noapte fără să doarmă, pentru a pune în mișcare un proiect amplu. Activitatea continuă și intensă îl mobilizează, iar plictiseala îl doboară.Din punct de vedere financiar, Dragonul este un aristocrat care trăiește pe picior mare, petrece în fiecare noapte și cheltuiește bani fără să le țină socoteala. Îi place să conducă mașini sportive, să colecționeze antichități prețioase și să doarmă în mătăsuri!Dragonul este generos cu sine, cu familia și prietenii și îi acoperă pe cei din jur cu cadouri… mai ales dacă aceștia știu să își arate recunoștința!Născut sub semnul norocului, Dragonul este rareori sărac. Dar, orice s-ar întâmpla, nu se va înjosi niciodată făcând ceva ce nu-i place, doar pentru bani. Are mândria lui, chiar și când este vorba de bani!





Înrobite de puterea irezistibilă a Dragonului, victimele intră de bună voie în bârlogul său. Când binevoiește să-și coboare privirea spre persoana aleasă, el știe că este deja cucerită. Cu atât mai bine, fiindcă detestă orice forma de rezistență!Un Dragon nu așteaptă de la partener decât să îi aducă onoruri. Pentru el, dragostea este ceva ce i se cuvine, fără ca el să datoreze ceva în schimb, așa că deseori partenerul trebuie să se mulțumească cu puțin pentru a fi fericit.Daca i se reproșează chiar și cel mai mărunt lucru, Dragonul pleacă trântind ușa – dar numai după ce și-a manifestat toata furia. Încercările de șantaj nu au niciun efect asupra lui.Pentru a seduce un Dragon, trebuie să te arăți fascinat de el și de gesturile lui generoase, să leșini de admirație și să-i lași impresia că ești o persoană fragilă, complet dominată de personalitatea lui.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Statistici T5

Horoscop Urania Facebook