Zodiacul chinezesc – Iepurele 2019 ~ Compatibilitate dupa Zodiacul Chinezesc

Postare prezentată

Zodiacul chinezesc – Șobolanul 2024

Zodiacul chinezesc – Sobolanul 2024 2024 este Anul Chinezesc al Dragonului de Lemn și, potrivit tradiției astrologice chinezești, Șobol...

Zodiacul Chinezesc 2024

miercuri, 2 ianuarie 2019

Zodiacul chinezesc – Iepurele 2019

Zodiacul chinezesc – Iepurele 2019


Anii Iepurelui: 1903, 1915, 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2000, 2011, 2012, 1923, 2014, 2015, 2036, 2047, 2048;

Iepurele este un personaj plin de viață dar “așezat”, calm și realist. Își folosește inteligența pentru a-și crea un adăpost după gustul lui, unde se izolează de tot ce nu suportă: dezordine, certuri, indiscreții, angoasă, zarvă și ură. De aici și principalul lui defect: tendința de a fugi la adăpost de îndată ce apare un conflict.Este diplomat în societate: extrem de curtenitor și de o eleganță ce îi farmecă pe cei din jur. Știe să asculte, iar ceilalți sunt gata să îi împărtășească secretele lor. Totuși, Iepurele consideră că fiecare trebuie să-și rezolve singur problemele și nu se amestecă în treburile celorlalți decât dacă nu are încotro.Sub blana moale și mătăsoasă a Iepurelui se ascunde o persoană calmă, hotărâtă, care este capabilă să iasă cu bine din orice situație. Efuziunile sentimentale și emoțiile tumultoase îl stingheresc. În situații de criză, Iepurele adoptă o atitudine logică și destul de detașată, care poate lăsa impresia că este indiferent sau cinic.De fapt, aspirația Iepurelui pentru liniște și pace este mai presus de toate. Ceea ce-și dorește este tihna unui loc care îi va tulbura cel mai puțin lumea interioară: dupa reflecții îndelungate, își poate construi universul care i se potrivește cel mai bine. Estet și erudit, îi place să se adâncească în lecturi și să petreacă serile în fața focului, în compania celor apropiați.





Datorită talentului de negociator și minții sale ascuțite, Iepurele are, de regulă, o ascensiune rapidă în societate, chiar dacă nu aleargă dupa promovări. Are încredere în instinctele sale, poate “mirosi” o afacere bună și intră rapid în competiție. Cu puțin noroc (care nu-i lipsește), restul este aproape o formalitate.Iepurele nu prea este în elementul lui atunci când trebuie să se integreze într-o echipă, dar este extrem de productiv dacă lucrează singur într-un birou sau atelier. Datorită capacității sale de sinteză, este un excelent organizator și manager… al propriei munci. Cât despre colegi, nu îi place întotdeauna să lucreze cot la cot cu ei, nici să se implice în proiectele lor. Este extrem de independent și încearcă să dobândească o cât mai mare autonomie.În general, Iepurele se descurcă bine din punct de vedere financiar. Norocul lui, fiindcă îi cam place să ducă un trai confortabil. Nu suportă să fie luat pe nepregătite, așa că are grijă să pună bani deoparte în mod regulat și îi investește în afaceri cu risc redus, care îi promit un viitor liniștit. Probabil că are conturi de economii, asigurare de viață etc., care îi vor asigura o bătrânețe confortabilă.Prudența Iepurelui merge mână în mână cu o chibzuință înțeleaptă ce îl scutește de grija banilor și îi permite să ducă o viață confortabilă, îndestulată.






Iepurele este o persoană de nădejde, pe care prietenii pot conta. În dragoste, preferă îmbrățișările tandre și mângâierile în locul pasiunii înfocate. Romantic din fire, sensibil și atent față de partener, Iepurele știe cum să se facă dorit prin bunătate și șarm.Dacă ar fi după el, ar petrece serile în doi, la lumina lumânărilor, și weekend-urile la Veneția. Este fericit alături de cineva blând, care nu este nici posesiv, nici gelos, nici impulsiv.Pentru a-l atrage, trebuie să fii cultivat, romantic, tandru și manierat.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Statistici T5

Horoscop Urania Facebook