Compatibilitate Bou-Capra dupa zodiacul chinezesc

Written By NIKE B. on miercuri, 16 ianuarie 2013 | 06:55Compatibilitate Bou-Capra

Relaţii generale

Boul şi Capra au puţine interese comune. Munci­torul, conştiinciosul Bou nu prea apreciază imaginaţia şi toanele Caprei care, deseori, poate fi pe deasupra şi iresponsabilă. La rîndul ei, Capra consideră că Boul este prea serios, prea lipsit de fantezie. Se întîmplă foarte rar ca ei doi să devină prieteni.
Cînd vine vorba de muncă, harnicul Bou se apucă de treabă cu hotărîre, folosindu-se de toată voinţa lui puternică pentru a o termina cu bine. De aceea, nu se prea înţelege cu Capra care, chiar dacă îi admiră zelul, este lipsită de tenacitatea şi ambiţia lui. Boul ajunge la disperare din cauza firii ezitante, indecise a Caprei, în timp ce Capra îl consideră pe Bou intransigent şi îndărătnic. Forţaţi să lucreze în echipă, personalităţile lor, complet diferite, vor duce la ciocniri violente.In dragoste şi căsnicie

Boul şi Capra se află la poli opuşi, din mai multe puncte de vedere. Boul este atent, conştiincios, metodic, în timp ce Capra poate fi considerată fluşturatică. Ea este capricioasă şi trăieşte intens numai clipa prezentă, fără a se gîndi la viitor. Boul, în schimb, în afară de faptul că dă în permanenţă dovadă de hotărîre, îşi plănuieşte cu grijă fiecare activitate în parte.
Acesta din urmă nu apreciază prea mult imaginaţia de artistă a sensibilei Capre care, la rîndul ei, nu se simte la largul său văzînd ce manieră directă de abordare a problemelor are Boul. în plus, Boul este atent cu banii, în timp ce Capra are tendinţa să-i risipească, fără discemămînt.
Drept urmare, între ei se cască o prăpastie largă. Doar un cuplu excepţional ar putea întreţine o relaţie durabilă.

Pereche nepotrivită

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu