Compatibilitate Bou-Maimuţă dupa zodiacul chinezesc ~ Compatibilitate dupa Zodiacul Chinezesc

Postare prezentată

Zodiacul chinezesc – Șobolanul 2024

Zodiacul chinezesc – Sobolanul 2024 2024 este Anul Chinezesc al Dragonului de Lemn și, potrivit tradiției astrologice chinezești, Șobol...

Zodiacul Chinezesc 2024

miercuri, 16 ianuarie 2013

Compatibilitate Bou-Maimuţă dupa zodiacul chinezesc



Compatibilitate Bou-Maimuţă

Relaţii generale

Intre Bou şi Maimuţă dăinuie un respect mutual. Cu toate că, dacă le luăm în considerare numai viaţa socială, fiecare dintre ei ar putea prefera să se combine cu persoane ale căror semne zodiacale se înrudesc ceva mai mult cu ale lor - Maimuţa optează pentru parteneri de distracţie sociabili, plini de viaţă, ca ea, în timp ce Boul i-ar putea alege pe cei retraşi -, amîndoi recunosc calităţile celuilalt. De aceea, de obicei, ei se înţeleg bine. Chiar dacă nu este strict necesar să devină prieteni apropiaţi.
In muncă, Boul şi Maimuţa formează o echipă reuşită. Boul preţuieşte ingeniozitatea şi gîndirea rapidă a Maimuţei. Maimuţa are doar de cîştigat de pe urma stilului practic şi perseverent cu care abordează Boul problemele. Datorită precauţiei lui, el este un factor stabilizator pentru Maimuţă. Dar şi el are beneficii de pe urma inventivităţii ei. In plus, amîndoi sînt ambiţioşi şi isteţi. Şi se respectă reciproc.



In dragoste şi căsnicie

In ciuda tuturor diferenţelor dintre ei, Boul şi Maimuţa se simt deseori atraşi unul de altul. în dragoste şi în căsnicie, ei pot forma o pereche potrivită.
Boul are două calităţi care, de obicei, îi lipsesc Maimuţei - tenacitatea şi disciplina, datorită cărora el îşi. poate tempera partenerul. Boul îi dă Maimuţei senzaţia de securitate şi stabilitate prin loialitatea sa şi încrederea pe care i-o inspiră. Pe de altă parte, vioaia Maimuţă oferă o companie plăcută, tonică pentru tăcutul şi conştiinciosul Bou. Sub influenţa ei, el începe să se exteriorizeze, să devină ceva mai deschis faţă de lumea din jur. Maimuţa îi arată cum să se bucure de viaţă, îi demonstrează că nu trebuie să-şi concentreze atenţia numai la problemele strict personale şi la activităţile pe care le desfăşoară.
Dacă au copii, amîndoi sînt părinţi grijulii, conştiincioşi, iar cei mici trag foloase de pe urma calităţilor foarte diferite ale introvertitului Bou şi a extravertitei Maimuţe.

Pereche potrivită

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Statistici T5

Horoscop Urania Facebook