Compatibilitate Tigru-Cal dupa zodiacul chinezesc

Written By NIKE B. on miercuri, 16 ianuarie 2013 | 09:14

Compatibilitate Tigru-Cal

Relaţii generale

Tigrul şi Calul sînt două individualităţi pline de viaţă şi de spirit, care se înţeleg bine una cu alta. Au o mulţime de interese comune şi împărtăşesc aceeaşi dragoste pentru conversaţie, călătorii şi natură. Cu entuziasmul şi energia care îi caracterizează, vor putea petrece împreună clipe de-a dreptul minunate. Mai mult decît atît, deseori se întîmplă ca între Tigru şi Cal să se lege prietenii strînse.
Relaţiile lor de muncă sînt bune. Fie că sînt simpli colegi de serviciu, fie că devin parteneri de afaceri, ei se vor bucura de un succes considerabil. Amîndoi sînt îndrăzneţi, întreprinzători, muncitori. în plus, nici unuia dintre ei nu-i este teamă să-şi asume vreun risc. De aceea, este foarte posibil ca, împreună, să conceapă şi alte proiecte interesante. Au încredere unul în altul şi se respectă reciproc. Dacă se întîmplă vreodată ca unul dintre ei să devină nesăbuit, celălalt îl va tempera. Cel puţin, aşa se petrec lucrurile de obicei. Cu entuziasmul şi hotărîrea lor, Tigrul şi Calul formează o combinaţie minunată, de invidiat.In dragoste şi căsnicie

Tigrul şi Calul sînt două semne ale pasiunii şi senzualităţii. Dacă la aceste calităţi adaugi aspectul lor atrăgător şi vitalitatea care-i caracterizează, constaţi că n-au de ce să nu se simtă atraşi unul de altul.
In afară de faptul că au o mulţime de interese comune, amîndoi sînt sociabili şi aventurieri. Şi poate că cea mai importantă dintre calităţile lor este înţelegerea faţă de nevoia de oarecare independenţă a celuilalt. Amîndoi vor să se bucure de oarecare libertate şi apreciază bunăvoinţa celuilalt. în acest fel, fiecare este liber să se ocupe de activităţile care-1 atrag în mod deosebit.
In altă ordine de idei, şi Tigrul, şi Calul susţinîndu-şi cu fermitate - sau chiar cu încăpăţînare - părerile, sînt posibile momente de dezacord. Dar, respectîndu-se foarte mult unul pe altul, de obicei sînt capabili să treacă peste aceste momente.
Dacă au copii, sînt părinţi conştiincioşi, respon­sabili, puţin severi, însă copiilor lor nu le va lipsi, niciodată, absolut nimic.

Pereche excelentă

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu