Compatibilitate Tigru-Şarpe dupa zodiacul chinezesc ~ Compatibilitate dupa Zodiacul Chinezesc

Postare prezentată

Zodiacul chinezesc – Șobolanul 2024

Zodiacul chinezesc – Sobolanul 2024 2024 este Anul Chinezesc al Dragonului de Lemn și, potrivit tradiției astrologice chinezești, Șobol...

Zodiacul Chinezesc 2024

miercuri, 16 ianuarie 2013

Compatibilitate Tigru-Şarpe dupa zodiacul chinezesc

Compatibilitate Tigru-Şarpe

Relaţii generale

Tigrul şi Şarpele nu se înţeleg bine. Tigrul este un extravertit, cu minte ascuţită, Şarpele, un introvertit, a cărui minte este la fel de ascuţită. Şarpele este calm şi ordonat, chibzuit. Tigrul este plin de energie şi de vervă. în afara discuţiilor însufleţite pe care le pot purta ocazional, fiecare dintre ei va prefera să se afle în compania unor oameni cu caractere mai asemănătoare cu ale lor.
Dacă lucrează împreună, s-ar putea ca Tigrul şi Şarpele să nu aibă încredere unul în altul. Şarpele consideră că Tigrul este neglijent. Tigrul îl suspectează pe tăcutul Şarpe, bănuindu-1 că ascunde ceva. Pe de altă parte, Tigrul este un impulsiv, un om permanent dispus să intre în acţiune, pe cînd Şarpele este răbdător şi calculat. Dacă fiecare dintre ei s-ar strădui să facă ceva pentru a se acomoda cu firea foarte diferită a celuilalt, ar putea să constate că relaţiile lor de colaborare sînt benefice, învăţînd cîte ceva unul de la celălalt _Dar, de obicei, nu se plac şi nu au încredere unul în altul.



In dragoste şi căsnicie

Din cauza caracterelor opuse, în general, Tigrul şi Şarpele nu se înţeleg. Cu toate că este posibil ca iniţial să fie atraşi unul de altul - Tigrul ar putea fi încîntat de firea seducătoare a Şarpelui, Şarpele de vitalitatea Tigrului -, relaţia lor va fi, mai mult ca sigur, de scurtă durată.
Tigrul, în permanentă căutare de acţiune, trăieşte viaţa din plin. Calmul şi chibzuitul Şarpe, în schimb, trece prin viaţă într-un ritm propriu, mult mai lent, din cauza căruia este deranjat de graba şi vigoarea cu care îşi desfăşoară Tigrul activităţile zilnice. Iar Tigrul la rîndul său îşi pierde repede răbdarea, lîngă calmul, lentul şi calculatul Şarpe.
De fapt, Tigrul nu-1 suportă pe Şarpe nici din pricina firii lui posesive. Acesta îl priveşte cu suspiciune, văzîndu-1 că doreşte un anumit grad de libertate. în afară de asta, banii sînt o altă sursă de neînţelegeri, Tigrul fiind mai risipitor decît Şarpele.

Pereche nepotrivită

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Statistici T5

Horoscop Urania Facebook