Compatibilitate Iepure-Capra dupa zodiacul chinezesc ~ Compatibilitate dupa Zodiacul Chinezesc

Postare prezentată

Zodiacul chinezesc – Șobolanul 2024

Zodiacul chinezesc – Sobolanul 2024 2024 este Anul Chinezesc al Dragonului de Lemn și, potrivit tradiției astrologice chinezești, Șobol...

Zodiacul Chinezesc 2024

miercuri, 6 februarie 2013

Compatibilitate Iepure-Capra dupa zodiacul chinezesc


Compatibilitate Iepure-Capra

Relaţii generale

Inţelegîndu-se perfect unul cu altul, Iepurele şi Capra devin prieteni buni. Au o mulţime de interese comune, gusturi elevate, se află într-un deplin acord. Fiind amîndoi liniştiţi şi blajini, fiecare dintre ei este mulţumit de securitatea conferită de compania prietenului său.
Relaţia Iepure-Capră se bazează pe încredere reciprocă ce îi ajută şi atunci cînd lucrează împreună. Pentru a-şi face treaba cum se cuvine, Capra trebuie, deseori, să fie împinsă de la spate. Iepurele este exact genul de partener de care aceasta are nevoie, deoarece îi dă impulsurile necesare. Cu calmul, stilul lui metodic de lucru şi creierul de contabil, el este o sursă de inspiraţie pentru Capră.
Drept urmare, acesta îşi va folosi toate calităţile: va acorda sprijinul său, va folosi spiritul creator.



In dragoste şi căsnicie

Forţa de atracţie dintre Iepure şi Capră fiind puternică, în dragoste şi în căsnicie ei pot forma un cuplu extrem de fericit. Se potrivesc perfect unul cu altul, deoarece interesele lor comune şi opiniile asemănătoare îi fac compatibili.
Amîndoi sînt liniştiţi, prietenoşi, pacifişti. Doresc din tot sufletul să aibă parte de o viaţă stabilă, lipsită de orice primejdie. Au gusturi rafinate, le plac distracţiile şi lucrurile scumpe pentru obţinerea cărora muncesc din greu. între ei domneşte o înţelegere şi o armonie perfectă.
Sînt drăgăstoşi, afectuoşi, loiali. Singurul pericol care le poate afecta relaţia apare în caz de calamitate, catastrofă sau tragedie. Nici unul dintre ei nu se comportă bine în condiţii extreme. De aceea, situaţiile critice ar putea avea influenţe dezastruoase asupra existenţei lor armonioase.
Oricum, în măsura în care se poate, amîndoi vor face tot ce le va sta în puteri pentru a evita orice neplăcere care le-ar ameninţa viaţa confortabilă. Cele mai multe cupluri de acest gen vor trece prin viaţă savurînd roadele eforturilor susţinute pe care le-au depus. Se vor iubi, acordîndu-şi unul altuia un sprijin deosebit.

Pereche excelentă

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Statistici T5

Horoscop Urania Facebook