Compatibilitate Iepure-Cal dupa zodiacul chinezesc ~ Compatibilitate dupa Zodiacul Chinezesc

Postare prezentată

Zodiacul chinezesc – Șobolanul 2024

Zodiacul chinezesc – Sobolanul 2024 2024 este Anul Chinezesc al Dragonului de Lemn și, potrivit tradiției astrologice chinezești, Șobol...

Zodiacul Chinezesc 2024

miercuri, 6 februarie 2013

Compatibilitate Iepure-Cal dupa zodiacul chinezesc


Compatibilitate Iepure-Cal

Relaţii generale

Temperamente total diferite, Iepurele şi Calul nu au cum să fie în relaţii prea bune. Calul, veşnic activ şi expansiv, vrea să-şi trăiască viaţa din plin. Iepurele, mult mai calm şi mai blajin, nu se simte la largul lui cînd se află în apropierea unui Cal atît de energic, de întreprinzător şi sigur pe sine. Deşi, amîndoi fiind elocvenţi, le-ar fi pe plac o discuţie întîmplătoare. în general sînt reci şi rezervaţi unul faţă de altul.
Rareori se întîmplă să se împrietenească. Lipsa comuniunii de idei şi interese este evidentă chiar şi atunci cînd sînt nevoiţi să lucreze împreună.
Calul este întreprinzător, Iepurele, precaut. Iepurele consideră că celălalt este prea repezit, prea impulsiv. Calul are impresia că Iepurele îi frînează elanul. Ei pot intra în conflict şi din pricina resurselor financiare, deoarece Calul este un mare
risipitor, căruia îi place la nebunie să rişte.
Prin urmare, nu lucrează bine împreună. Excepţie face numai cazul în care sînt hotărîţi să atingă împreună un anumit
obiectiv, care prezintă interes pentru amîndoi.



In dragoste şi căsnicie

Cu toate că relaţiile dintre Iepure şi Cal nu sînt întotdeauna dintre cele mai bune, nu este exclus ca între oamenii născuţi sub aceste semne zodiacale să se nască o dragoste puternică. In ciuda tuturor diferenţelor dintre ei, fiecare are cîteva calităţi pe care partenerul său le consideră demne de toată admiraţia. Amîndoi sînt virtuoşi, discreţi, serioşi.
Amîndoi iubesc conversaţia. în plus, între ei se manifestă o puternică atracţie fizică.
Chiar dacă la început relaţia lor de dragoste este promiţătoare, ulterior e posibil să constate că le este dificil să menţină vii sentimentele care i-au legat. Iepurele tînjeşte după o viaţă sigură, liniştită, ordonată, şi intră într-o stare de agitaţie din cauza firii ardente a Calului.
Iar accesele de furie ale acestuia din urmă, deşi, în general sînt de scurtă durată, nu vor face decît să-1 înspăimînte şi mai mult. Calul, pe de altă parte, poate fi indignat văzînd că Iepurele nu vrea să se implice în toate activităţile lui, aşa cum i-ar plăcea. Iepurele iubeşte mai mult decît Calul viaţa liniştită pe care i-o asigură căminul, atunci cînd se poate retrage în el. în plus, apar probleme şi din cauza atitudinilor diferite fată de bani.

Pereche nepotrivită; relaţii turbulente

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Statistici T5

Horoscop Urania Facebook