Zodiacul chinezesc – Capra 2014

Written By NIKE B. on marți, 3 iunie 2014 | 07:26

Zodiacul chinezesc – Capra 2014


Anii Caprei: 1907, 1919, 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003;

Este persoana cea mai draguta din intreg horoscopul. Are un suflet bland si o sensibilitate de artist. Este foarte rafinat si destept si uraste violenta, certurile si conflictele de orice fel. Este foarte spontana, ii place foarte mult sa citeasca si sa invete.Are un gust foarte bun si maniere impecabile, o judecata foarte buna si o percepere foarte corecta a situatiilor si a persoanelor. Le place foarte mult pacea si sunt capabili sa faca foarte mult efort pentru a o mentine. Nu sunt deloc ambitiosi sau neciopliti in momentul in care sunt in societate. Capra este foarte interesata de felul in care gandesc si simt oamenii sin jurul ei. Sunt foarte umanitari si sunt gata sa schimbe mentalitatea tuturor datorita ambitiei de care dau dovada.


Sunt foarte fericiti in momentul in care au parte de frumusete si adevar. Ai o imaginatie foarte bogata si in general traiesc o viata foarte frumoasa. Sunt niste persoane foarte iertatoare si nu urmaresc sub nici un motiv razbunarea, evitand pe cat se poate problemele. Sunt foarte calme in momentul in care apare o problema si sunt capabile sa gaseasca intotdeauna cea mai buna solutie cand este nevoie. Au nevoie sa fie langa o persoana draguta care sa ii protejeze si de care sa le pese foarte mult. Este o persoana foarte senzuala si pe primul plan pentru ea este sexul. Are un foarte puternic magnetism sexul si de multe ori este tentat sa aiba foarte multe legaturi in acelasi timp. Persoanele care sunt in preajma lor pot invata foarte multe lucruri in ceea ce priveste atractia si seductia.


Dragoste

Datoriă aspectelor stelare, dacă te afli deja într-o relaţie vei avea parte de armonie şi stabilitate, planetele ajutându-te să ai parte de complicitate şi pasiune în acelaşi timp. Dacă eşti singură, s-ar putea să ai parte de o întâlnire importantă care să îţi aducă satisfacţii din toate punctele de vedere.


Carieră Din punct de vedere profesional totul merge bine! Eşti plină de ambiţie şi nu întâmpini nici o problemă în a-ţi atinge obiectivele. Încerci totul pentru a-ţi combina dorinţele cu realitatea. Vei fi pusă în faţa unor situaţii foarte favorabile, aşadar, nu ezita să profiţi de ele!
Sănătate Astrele îţi sunt favorabile în această perioadă la capitolul sănătate. Nu ai absolut nici un motiv de îngrijorare. Dacă te lupţi cu vreo problemă pe termen lung, în această perioadă vei observa îmbunătăţiri considerabile. Bani
Nu întâmpini nici o problemă la capitolul financiar. Atenţie totuşi! Deşi aspectele planetare sunt favorabile în această perioadă, după a doua jumătate a anului s-ar putea să ai parte de unele dificultăţi. Fii precaută şi nu te grăbi să iei nici o decizie de care nu eşti complet sigură!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu