Zodiacul chinezesc – Maimuta 2014 ~ Compatibilitate dupa Zodiacul Chinezesc

Postare prezentată

Zodiacul chinezesc – Șobolanul 2024

Zodiacul chinezesc – Sobolanul 2024 2024 este Anul Chinezesc al Dragonului de Lemn și, potrivit tradiției astrologice chinezești, Șobol...

Zodiacul Chinezesc 2024

marți, 3 iunie 2014

Zodiacul chinezesc – Maimuta 2014

Zodiacul chinezesc – Maimuta 2014


Anii Maimutei: 1908, 1920, 1932, 1944, 1956,1968, 1980, 1992, 2004;

Dintre toate semnele zodiacului, Maimuta este probabil cea mai inteligenta, insistenta si curioasa. Nu este nimic pe lumea asta care sa nu o intereseze, cel putin pentru o perioada.Ii place foarte mult sa stie directia spre care se indreapta si sa stie tot ceea ce se intampla. Vorbeste foarte repede si in general are o fire foarte optimista. Sunt foarte pline de viata si extrem de enuziaste in tot ceea ce initiaza.


Au o minte stralucita si de cele mai multe ori judeca foarte repede oamenii si situatiile. Sunt capabile sa vada foarte repede oportunitatile care apar si sunt in stare sa manipuleze foarte usor persoanele din jurul lor, in momentul in care isi doresc ceva. Poate sa fie in acelasi timp si egoista, dar si generoasa. Este foarte imprevizibila si niciodata nu prea stii ce va face in urmatorul minut. In momentul in care te plac sunt foarte dragute si amabile, dar daca nu te plac prea mult, atunci s-ar putea sa ai anumite probleme. Le place foarte mult riscul si chiar daca mai tarziu regreta sunt in stare sa ia decizii foarte repede, fara a analiza cu multa atentie consecintele.
Dragoste Configuraţia astrală nu este defapt nici pozitivă, nici negativă pentru viaţa ta amoroasă. În această perioadă vei culege rezultatele deciziilor luate de tine recent. Deci, succes şi fericire dacă ai luat decizii bune, provocări şi dezamăgiri dacă din contră, ai făcut alegeri greşite. Nu dispera! Toate se vor rezolva pe parcursul primelor luni ale anului. Carieră În mod normal, astrele te vor proteja de orice dificultate în ceea ce priveşte viaţa ta profesională. Cu toate acestea, influenţa lor se poate manifesta şi într-un mod surprinzător, nefavorabil. Cu toate acestea, indiferent de ce se va întâmpla, trebuie să rămâi calmă şi realistă, astfel vei reuşi să învingi orice problemă.
Sănătate Nici un eveniment serios la acest capitol. Nu eşti în cea mai bună stare, dar nici nu întâmpini probleme. Atâta timp cât te alimentezi sănătos şi te ţi de sport, nu ar trebui să ai parte de nimic negativ la capitolul sănătate.
Bani
La capitolul financiar s-ar putea să îmtâmpini unele probleme la începutul anului, dar nu dispera, totul se rezolvă pe parcurs. Încearcă să menţii limitele bugetului propus în fiecare lună şi redu cheltuielile unde se poate pentru a nu avea surprize neplăcute!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Statistici T5

Horoscop Urania Facebook