Zodiacul chinezesc – Cocosul 2014

Written By NIKE B. on marți, 3 iunie 2014 | 07:04

Zodiacul chinezesc – Cocosul 2014


Anii Cocosului: 1909, 1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005;

Cocosul este o persoana foarte placuta, fericita si ii place foarte mult sa se implice in viata din jurul lui. Ii place foarte mult sa cerceteze si sa controleze toate lucrurile din jurul lui si pentru el sunt foarte multe sanse sa straluceasca pe scena politica. Este foarte atent cu familia si prietenii. Este o persoana foarte realista si ii plac foarte mult lucrurile palpabile, si nu fanteziile.Sunt cu picioarele pe pamant si le place foarte mult sa discute cazuri concrete. Nu sunt foarte interesati de aspectul lor exterior si cateodata pot parea usor demodati. Sunt foarte constiinciosi si sunt gata sa isi asume foarte multe responsabilitati.

Nu le plac oamenii lenesi si asteapta ca toata lumea sa fie la fel de entuziasmata ca el in momentul in care initiaza ceva. Au o fire foarte independenta si foarte rar sunt tentati sa ceara ajutorul celorlalti. Nu ii place sa se odihneasca si este dispus sa munceasca foarte mult, pana la epuizare. Sunt foarte sinceri si isi pun tot sufletul in treburile pe care le fac. Le place foarte mult sa stie tot ceea ce se intampla si sunt atenti in general la toate detaliile. In general este ultimul care se duce in pat, primul care se trezeste, si ultimul care se plange de greutatile vietii. Este in general foarte serios si cred ca odata ce au un loc de munca sunt gata sa munceasca pana la epuizare. Sunt foarte prietenosi si capabili de foarte multa generozitate, au o inima foarte buna si o constitutie puternica. Daca nu iti place sa muncesti, ar fi mai bine sa stai mai departe de aceasta persoana, pentru ca el accepta foarte greu acest lucru.
Dragoste Aranjamentele astrale din această perioadă pun dragostea ta pe primul loc. Dacă te afli deja într-o relaţie, vei putea să o aprofundezi şi chiar să o duci la următorul nivel dacă nu ai oficializat-o deja. Dacă eşti singură, vei fi cuprinsă de pasiune şi entuziasm în această perioadă. Dar atenţie să nu te arunci într-o relaţie cu prima persoană care îţi apare în cale. Alege cu răbdare, pentru a alege mai bine şi pentru a nu avea parte de o dezamăgire. Carieră Influenţele astrale puternice vor fi fără îndoială positive pentru munca ta. Ai parte doar de evenimente favorabile iar în a doua jumătate a anului apar oportunităţi importante, demne de acceptat!
Sănătate Stelele îţi asigură o stare generală bună. Atenţie doar la supraalimentare si la alcool. Într-adevăr, planetele pot duce la creşterea apetitului şi la lăcomie dar nu atât de mult încât să trebuiască să te îngrijorezi pentru greutatea şi sănătatea ta! Bani
Soarele te ajută să îţi îmbunătăţeşti veniturile substanţial. Fi totuşi atentă la deciziile pe care le iei şi la cheltuielile pe care îţi risipeşti veniturile. Aminteşte-ţi că nu tot ce sclipeşte este aur, înainte de a te arunca într-o investiţie de care nu eşti complet sigură!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu