Zodiacul chinezesc – Tigrul 2014 ~ Compatibilitate dupa Zodiacul Chinezesc

Postare prezentată

Zodiacul chinezesc – Șobolanul 2024

Zodiacul chinezesc – Sobolanul 2024 2024 este Anul Chinezesc al Dragonului de Lemn și, potrivit tradiției astrologice chinezești, Șobol...

Zodiacul Chinezesc 2024

marți, 3 iunie 2014

Zodiacul chinezesc – Tigrul 2014

Zodiacul chinezesc – Tigrul 2014


Anii Tigrului: 1902, 1914, 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998

Cei care se nasc in aceasta perioada sunt foarte neprevazuti. Ei sunt persoanele cele mai carismatice din intreg zodiacul. Sunt niste persoane foarte generoase si ambitioase. Le place foarte mult sa isi asume foarte multe riscuri si uneori au tendinta sa fie idealisti.Sunt capabili sa isi urmareasca foarte bine drumurile, fara ca cei din fata lor sa ii observe ca sunt imediat in spatele lor. Este foarte generos in momentul in care este nevoie sa isi daruiasca dragostea. Este foarte curajos si nimic nu il va putea face sa renunte la multele lui ambitii.


Este o persoana foarte vesela, ii plac foarte mult petrecerile si este capabil sa te faca sa razi foarte mult in momentul in care este langa tine. Este foarte cuceritor si este dispus sa depuna foarte multa energie pana in momentul in care reuseste sa isi atinga scopul pe care si l-a propus. Este foarte rapid in momentul in care este antrenat in ceva, insa problema lui este ca alearga foarte repede pe perioade scurte, insa acest lucru nu ii iese in momentul in care este nevoit sa alerge foarte mult. Este foarte neprevazut si nu trebuie sa il plangi prea mult in momentul in care cade, pentru ca este capabil sa isi revina foarte repede.



Dragoste

Ai tendinţa să te concentrezi prea mult pe activităţile profesionale şi rişti să provoci neînţelegeri cu partenerul tău. Încearcă să acorzi mai multă atenţie relaţiei tale şi să laşi loc de comunicare indiferent de situaţia cu care te confrunţi. Dacă eşti singură, fii cu ochii în patru! Dragostea apare de unde te aştepţi mai puţin.


Carieră Apar posibilităţi importante de dezvoltare a afacerii tale, însă ai grijă să profiţi de ele deoarece pot dispărea la fel de repede. Astrele îţi oferă stabilitatea şi energia de care ai nevoie pentru a avea succes iar dacă vei ţine cont şi de părerile unor oameni pricepuţi în domeniu vei avea cu siguranţă de câştigat!
Sănătate Această perioadă va duce la o îmbunătăţire vizibilă din punct de vedere al sănătăţii tale. Dacă te-ai confruntat cu alergii sau viroze, odată cu noul an dispar toate aceste probleme. Dacă ai o boală de lunga durată, nu neglija tratamentul! Aceasta este o perioadă bună pentru o nouă strategie care te va ajuta să o combaţi mai uşor. Bani
La capitolul financiar, astrele îţi joacă feste. Pe de-o parte, nu vei întâmpina probleme în a-ţi îmbunătăţii veniturile, dar pe de altă vei fi tentată să te arunci în investiţii neprofitabile şi s-ar putea să ai de pierdut. Ai grijă la felul în care îţi gestionezi bugetul şi analizează atent fiecare decizie pe care o vei lua la acest capitol.

2 comments:

  1. Ma regasesc in aceasta descriere.Nu am mai citit pana acum zodiacul chinezesc,dar este foarte interesant!

    RăspundețiȘtergere

Statistici T5

Horoscop Urania Facebook