Zodiacul chinezesc – Boul 2014 ~ Compatibilitate dupa Zodiacul Chinezesc

Postare prezentată

Zodiacul chinezesc – Șobolanul 2024

Zodiacul chinezesc – Sobolanul 2024 2024 este Anul Chinezesc al Dragonului de Lemn și, potrivit tradiției astrologice chinezești, Șobol...

Zodiacul Chinezesc 2024

marți, 3 iunie 2014

Zodiacul chinezesc – Boul 2014

Zodiacul chinezesc – Boul 2014


Anii Boul: 1901, 1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997

Iti alegi sa pornesti impreuna cu o persoana nascuta in aceasta zodie in momentul in care iti doresti sa explorezi o jungla sau sa te catari pe un munte. Este o persoana foarte inteligenta si se adapteaza foarte usor la toate situatiile. Este foarte talentat si are foarte multe resurse.Nu isi pierde foarte usor cumpatul si nu sunt foarte interesati de aspectul lor exterior. Sunt niste persoane foarte practice si sunt dispuse sa munceasca foarte mult in momentul in care este nevoie de acest lucru. Sunt niste persoane foarte sincere, loiale si deschise.


Nu te lasa in perioadele dificile si sunt gata sa te ajute foarte mult in momentul in care este nevoie de acest lucru. Nu sunt persoanele facute sa fie in centru atentiei si iau viata foarte serios. Nu este foarte diplomat si iti spune foarte sincer in fata in momentul in care considera ca esti prea lenes sau ca nu esti suficient de istet. Au foarte multa rabdare si sunt in general destul de draguti, pana in momentul in care profiti prea mult. In momentul in care simte ca profiti de bunatatea lor atunci se schimba si devin extrem de iritati. Le place foarte mult adevarul si cei care sunt in jurul lor ii considera oarecum niste persoane de moda veche. Isi fac foarte greu prieteni, insa in momentul in care reusesc, aceasta este pentru toata viata.


Dragoste

Planetele se mută într-un semn de armonie cu zodia ta. Plasată astfel, zeiţa dragostei stârneşte senzualitate, dublându-ţi atractivitatea. În cazul în care căsnicia ta este deja construită, vei avea parte doar de fericire şi vei putea să te bucuri din plin de compania partenerului tău. În cazul în care eşti singură, luna martie este o perioadă favorabilă pentru a cunoaşte pe cineva nou, pentru a te îndrăgosti sau, pentru nativele aflate într-o relaţie, o perioadă ideală pentru a oficializa lucrurile.


Carieră Nici ghinion, nici noroc! Cariera ta este într-un fel de stand-by, cel puţin în prima jumătate a anului. Astrele te ajută să reuşeşti ce îţi propui dar nu îţi oferă nici un fel de oportunitate extraordinară. Totul merge bine la muncă dar, dacă vei da dovadă de ambiţie şi perseverenţă vei reuşi chiar să excelezi în a doua jumătate a anului. Cu toate acestea, nu te grăbi şi lasă lucrurile să decurgă de la sine!
Sănătate Toate eforturile tale de a adopta un stil de viaţă mai sănătos sunt acum recompensate! Vei obţine destul de repede îmbunătăţiri clare în ceea ce priveşte somnul, energia, starea de spirit şi, bineînţeles, aspectul fizic. În plus, pentru nativele care suferă de boli cronice, astrele le ajută să gasească noi terapii benefice! Bani Datorită aspectelor astrale, va trebui să faci anumite eforturi pentru a-ţi păstra finanţele într-o formă bună. Dacă vrei să aplici pentru un împrumut, aceasta este o perioadă favorabilă, dar ai grijă să nu cheltui deja banii pe care nu îi ai! Unele native ar putea primii o sumă de bani neaşteptată, o moştenire sau o recompensă a unei investiţii din trecut.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Statistici T5

Horoscop Urania Facebook