Zodiacul chinezesc – Boul 2015 ~ Compatibilitate dupa Zodiacul Chinezesc

Postare prezentată

Zodiacul chinezesc – Șobolanul 2024

Zodiacul chinezesc – Sobolanul 2024 2024 este Anul Chinezesc al Dragonului de Lemn și, potrivit tradiției astrologice chinezești, Șobol...

Zodiacul Chinezesc 2024

sâmbătă, 12 septembrie 2015

Zodiacul chinezesc – Boul 2015

Zodiacul chinezesc – Boul 2014


Anii Boul: 1901, 1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997

Iti alegi sa pornesti impreuna cu o persoana nascuta in aceasta zodie in momentul in care iti doresti sa explorezi o jungla sau sa te catari pe un munte. Este o persoana foarte inteligenta si se adapteaza foarte usor la toate situatiile. Este foarte talentat si are foarte multe resurse.Nu isi pierde foarte usor cumpatul si nu sunt foarte interesati de aspectul lor exterior. Sunt niste persoane foarte practice si sunt dispuse sa munceasca foarte mult in momentul in care este nevoie de acest lucru. Sunt niste persoane foarte sincere, loiale si deschise.


Nu te lasa in perioadele dificile si sunt gata sa te ajute foarte mult in momentul in care este nevoie de acest lucru. Nu sunt persoanele facute sa fie in centru atentiei si iau viata foarte serios. Nu este foarte diplomat si iti spune foarte sincer in fata in momentul in care considera ca esti prea lenes sau ca nu esti suficient de istet. Au foarte multa rabdare si sunt in general destul de draguti, pana in momentul in care profiti prea mult. In momentul in care simte ca profiti de bunatatea lor atunci se schimba si devin extrem de iritati. Le place foarte mult adevarul si cei care sunt in jurul lor ii considera oarecum niste persoane de moda veche. Isi fac foarte greu prieteni, insa in momentul in care reusesc, aceasta este pentru toata viata.


Dragoste

Anul acesta veţi fi surprinși de cât de ușor vă ies toate. Încercaţi să nu amestecaţi plăcerile cu logica și veţi trăi pe roze. E posibil ca cineva din trecut să revină, dar sfatul astrelor este să nu reluaţi relaţia. Puneţi punct relaţiilor cu probleme și luaţi-vă libertatea de a alege ce e mai bun pentru voi. Acum e momentul! Cei singuri se vor îndrăgosti la prima vedere, de câte ori au ocazia. Important este să nu vă implicaţi foarte mult.



Carieră Veţi avea parte de succese neașteptate. Totuși, va trebui să munciţi mai mult, să fiţi sârguincioși și loiali. Se întrevede chiar și o promovare la locul de muncă. Veţi fi apreciaţi și vi se vor deschide noi oportunităţi. Fiți atenți și bucurați-vă de glorie!
Sănătate Câteva probleme respiratorii vă vor da peste cap. Îmbrăcaţi-vă corespunzător fiecărui sezon și protejaţi-vă. E posibil să apară migrene trecătoare sau tensiuni oculare, din cauza oboselii. Un pic de sport și de odihnă nu strică. Atenţie la posibilele mici accidente casnice Bani Poate că nu aduc fericirea, dar veţi avea nevoie de ei ca de aer. Aveţi șanse mari de îmbogăţire, dacă nu veţi risipi banii. Puteţi chiar să vă cumpăraţi sau să vă construiți casa mult visată. Nu faceţi împrumuturi, nu luați bani cu împrumut, nu pariaţi și nu jucaţi jocuri de noroc!

1 comments:

Statistici T5

Horoscop Urania Facebook